Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

AirPods: Τα πιο δημοφιλή “Hearables” για το 2018

Η Counterpoint Research δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με τα AirPods και μάλιστα κάποια στοιχεία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοφιλές προϊόν της, AirPods πούλησε περισσότερο από 46 εκατομμύρια units το 2018. Τα “Hearables”, μπορεί να μην είναι όρος γνωστός στο κόσμο, αλλά εδραιώνονται όλο και περισσότερο στην αγορά. Η AI ενσωμάτωση σε αυτές τις συσκευές μας προσφέρει κάποια audio features και εξειδικευμένες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου και του health tracking.

Υπάρχουν βέβαια πολλά όρια στην χρήση τους αλλά δεν απέχουμε πολύ από την δεύτερη γενιά. Η έρευνα διεξήχθη online με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες και το 19% αυτών έδειξε ότι προτίμησαν το προϊόν της Apple.

Ο λόγος που το επέλεξαν οι περισσότεροι, ήταν ο εξής : “comfort and fit”. Ακολουθεί η ευκολία στην χρήση, ενώ η ποιότητα του ήχου δεν τους απασχολουσε αρκετά. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο για τις ακριβείς πωλήσεις των AirPods από την εταιρία, η ίδια όμως επικεντρώνει το marketing στην ευκολία χρήσης τους (simplification, one-step, one-stop connection).

Τέλος, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η Apple κρατάει κάτι κρυφό για το event της στις 25 Μαρτίου, που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα AirPods 2 και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα υποστηρίζουν την Siri, θα ενσωματώνουν τεχνολογια Bluetooth 5 , ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση και υποστήριξη Qi φορτιστών.

Θα τα καταφέρει να είναι η Apple ο κυριάρχος και τα επόμενα χρόνια; Θα υπάρξει ανταγωνσιμός; Αφήστε μας το σχόλιό σας από κάτω.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!