7 κορυφαία παιχνίδια του PlayStation VR που περιμένουμε το 2018

Το 2018 μπήκε επίσημα πλέον και μια ζεστή δεύτερη gaming χρονιά για το PlayStation VR έχει ήδη ξεκινήσει καθώς η Sony αναμένει αύξηση στις κυκλοφορίες VR τίτλων.
Σας παρουσιάζουμε κάποιες αποκλειστικές και πολύ αναμενόμενες κυκλοφορίες που σίγουρα θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη του PlayStation VR.


(1) The Inpatient


Ένας PlayStation VR exclusive horror τίτλος από την Supermassive games (υπεύθυνη για το Until Dawn και Until dawn: Rush of Blood). Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23/01/18.


(2) Moss


Aν το trailer δε σας πείσει ότι το συμπαθέστατο ποντίκι αυτό αξίζει να μπει στο σαλόνι μας τότε τίποτα δε θα σας πείσει. Πρόκειται για ένα μάλλον μοναδικό τίτλο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Φεβρουάριο του 2018. Μέχρι τότε το Demo disk Vol2 το περιέχει να το δοκιμάσετε και να τον γνωρίσετε.


(3) Golem


To gameplay από το PlayStation experience 2017 που διεξήχθη πρόσφατα μας λέει ότι πρέπει να το αποκτήσουμε το Μάρτιο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.4


(4) Βravo Team


To δεύτερο παιχνίδι φέτος από την Supermassive Games (Inpatient) είναι ένα tactical VR multiplayer shooter όπου θα υποστηρίζεται και το aim controller. Αναμένεται τον Μάρτιο.


(5) Star Child


Ένα Side-scrolling platform game με τρομερή ατμόσφαιρα και ενδιαφέρων setting, το Star Child είναι διαθέσιμο στο VR Demo Disk Vol2 στο PSN store.


(6) Persistence


Tο πιο παράξενο είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει horror σε setting  διάστημα – διαστημόπλοιο – dead space στο PlayStation VR . To Persistence θα το αλλάξει αυτό. Με τα corridors του Persistence να αλλάζουν όποτε πεθαίνουμε, το Demo του που περιέχεται στο Demo Disk Vol2 είναι πολύ ελπιδοφόρο για τον τρόμο που θα μας χαρίσει το Full game.


(7) Blood & Truth


 Αναμφισβήτητα ο πιο αναμενόμενος τίτλος του PlayStation VR. Αναμένεται μέσα στο 2018 (ευελπιστούμε).

Πως βλέπετε το μέλλον του PlayStation VR μέσα στο 2018; Ποια άλλα παιχνίδια περιμένετε;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Οικονομικά Gaming Δώρα και Giveaway! | #lootoftheday