Busted.gr

4 πράγματα που πρέπει να κάνει το Xbox για να κλέψει την παράσταση στην Ε3 2018

4 πράγματα που πρέπει να κάνει το Xbox για να κλέψει την παράσταση στην Ε3 2018

Η Ε3 2018 πλησιάζει πολύ γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι η Microsoft πρέπει να δείξει και να κάνει πραγματάκια για το Xbox One. Ο “μήνας του μέλιτος” με το Xbox One X έχει τελειώσει και αυτό που πρέπει να δούμε είναι ποικιλία αποκλειστικών τίτλων. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθώ σε αυτά που προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα του Xbox για να κλέψει τις εντυπώσεις και την παράσταση στην Ε3.


1. Αποκλειστικά παιχνίδια


Ναι το ξέρω ότι είναι μια γνωστή καραμέλα για να την “πέσουμε” στο Xbox αλλά δυστυχώς είναι και μια πικρή αλήθεια. Το βατερλό της παρουσίασης του Xbox One από ότι φαίνεται δεν ξεπεράστηκε ποτέ και το πλάνο για νέα αποκλειστικά παιχνίδια δεν το είδαμε εξίσου ποτέ. Έτσι λοιπόν αφού έχει καθίσει η σκόνη από όλα αυτά και πλέον μιλάμε για ένα Xbox One X που έχει απίστευτες δυνατότητες νομίζω ότι πρέπει να δούμε έστω το νέο Halo ή το νέο Gears of War. Είναι προφανές ότι στην σκηνή της παρουσίασης θα δούμε την καινούργια mercedes (!) με την ανακοίνωση ενός νέου Forza αλλά δεν πρέπει να μείνει εκεί η Microsoft. 

Επίσης θεωρώ ότι επιτέλους θα δούμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολύπαθο Crackdown 3 που όμως επίσης δεν αρκεί. Θα πρέπει να δούμε νέα παιχνίδια με νέους χαρακτήρες οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν σύμβολα μιας ολόκληρης γενιάς κονσολών. Έχουν το budget για κάτι τέτοιο και ήρθε η στιγμή να το δείξουν. Η λέξη πλουραλισμός θα πρέπει να αποτυπωθεί στις οθόνες μας με κάθε νέο τρέιλερ που θα φαίνεται στη οθόνη. Παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια λοιπόν…


2. Πτώση στην τιμή του Xbox One X


Το θεωρώ πολύ απίθανο κάτι τέτοιο μιας και το Xbox One X βρίσκεται πολύ λίγο καιρό στην αγορά αλλά μια τέτοια κίνηση σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που λέμε παραπάνω θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για κάποιον που σκέφτεται να επενδύσει σε μια κονσόλα με μεγάλες δυνατότητες. Αν δεν μπορεί να συμβεί αυτό θα μπορούσε κάλλιστα η Microsoft να “πετάξει” μέσα στο κουτί ένα Elite Controller σαν “τυράκι” και να πουλάει πλέον την δυνατότερη κονσόλα με το αντικειμενικά καλύτερο controller όλων των εποχών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο σε μια λογική τιμή νομίζω ότι θα είναι πολύ καλός άσσος στο μανίκι του Xbox.


3. Virtual Reality (VR) υποστήριξη


Το PS4 έχει μπει ήδη στον χορό των VR συστημάτων και πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος από πλευράς Microsoft να μην υποστηρίζει VR συστήματα. Θα μπορούσε να κάνει μια αποκλειστική συνεργασία με την Oculus ή την HTC η οποία κατά την γνώμη μου θα έκανε πάταγο. Η αλήθεια είναι ότι τα VR “κινούνται” σε χλιαρά επίπεδα αλλά η ενασχόληση και της Microsoft θεωρώ ότι μπορεί να δώσει ώθηση στα παιχνίδια που κυκλοφορούν εκεί έξω για να γίνουν καλύτερα. Ποιος από εμάς άλλωστε δεν θα ήθελε να δει περισσότερα παιχνίδια σαν το Resident Evil 7!;


4. Αποφυγή της συνεχούς αναφοράς των δυνατοτήτων του Xbox One Χ σε third party τίτλους


Αν μπει στην παγίδα των third party παιχνιδιών που “θα τρέχουν καλύτερα στην δική μας κονσόλα” δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αλλά και πάλι δεν θα χαροποιήσει ούτε το κοινό της αλλά ούτε και τον μέσο gamer που επένδυσε στην κονσόλα της. Πρόσφατο παράδειγμα τα απαράδεκτα μηνύματα μίσους στο Twitter που είχαν αποδέκτη τον Phil Spencer. Πρέπει να σταματήσει να βασίζεται τόσο πολύ στο αν το νέο Call of Duty θα “τρέχει” καλύτερα στο Χ. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό δεν ενδιαφέρει την συντριπτική πλειοψηφία των gamer καθώς οι περισσότεροι έχουν στην κατοχή τους τις “βασικές” κονσόλες.

H Microsoft ανακοίνωσε ότι στην φετινή Ε3 θα κάνει την μεγαλύτερη παρουσίαση που έχουμε δει. Ο Phil Spencer όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι πολλά νέα παιχνίδια θα ανακοινωθούν στην Ε3 που έρχεται. Αν τα συνδυάσουν όλα αυτά θα μιλάμε για μια ολική επαναφορά του Xbox που μόνο καλό θα κάνει στην gaming κοινότητα. Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι κοντά και θα την ζήσουμε μαζί περιμένοντας όπως πάντα δυνατές αποκαλύψεις και παρουσιάσεις παιχνιδιών.

Τι πιστεύετε εσείς ότι πρέπει να κάνει η Microsoft για να κλέψει την παράσταση στην Ε3; Θεωρείτε ότι φέτος είναι η χρονιά της; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Μέτα το πρώτο μου Gameboy κάπου στα '90s δεν έχει περάσει μέρα που να μην ασχοληθώ με την μεγάλη μου αγάπη τα Games.  Addict

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr