3 διαφορετικά Sales στο Xbox One αυτήν την εβδομάδα

Όπως είδαμε και από τo στο Store του Xbox One μας, αυτή τη στιγμή ‘τρέχει’ ένα ανοιξιάτικο Sale που διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαίου. Σε αυτό υπάρχουν αρκετές εκπτώσεις σε Season Pass –  DLC.
Μέσα στο πλήθος ξεχωρίζουν Season Pass για AC Odyssey (περιέχει και το AC3) , CoD Black Ops4, Season pass και DLC για το Deus Ex mankind Divided (που είναι στο Xbox Game Pass), Devil May Cry collection, DMC V, Hitman 2, Witcher 3 season pass και πάρα πολλά άλλα. Επίσης μέσω Backwards Compatibility μετά από πολύ καιρό τα DLC των Mass Effect 2 και 3 βρίσκονται σε 50% έκπτωση όπως και αυτά των Fallout 3 – New Vegas. To Remake του πρώτου Tomb Raider, το Tomb Raider Anniversary βρίσκεται και αυτό σε πολύ γενναία έκπτωση 90% για τους συλλέκτες η για όσους θέλουν ένα πιο παραδοσιακό Tomb Raider.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό αφού υπάρχουν και άλλες 2 προσφορές που τρέχουν. Η μία έχει να κάνει με παιχνίδια τη Capcom (DMC V, RE2, Monster Hunter World και άλλα) και η άλλη με παιχνίδια από την Activision Blizzard (Spyro trilogy, Overwatch, Crash Bandicoot Nsane trilogy, CoD WWII).

Οι ενδιαφερόμενοι οπλιστείτε με καφέ και περισυλλογή για το τι θα αγοράσετε!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Το Canis Canem Edit και το Manhunt είναι πλέον διαθέσιμα στο Ευρωπαϊκό PSN (Gameplay Graphics Comparison)