Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
nintendo switch
nintendo switch

3+1 οικονομικά αξεσουάρ για το Nintendo Switch

Γιατί πρέπει να προσέχουμε και την τσέπη μας

Ας φροντίσουμε το Nintendo Switch μας. Με την έλευση των Black Friday και Cyber Monday, οι προσφορές αυτών των ημερών αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αγορές που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα για καιρό.

Σε περίπτωση όμως που δεν συμμετέχετε στην παραπάνω καταναλωτική συνήθεια, σας παρουσιάζουμε 4 οικονομικά αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν το Nintendo Switch σας, αλλά και τον προσωπικό σας υπολογιστή.

  1. KDD Headphone Stand, Controller Holder & Headset Holder

Μια στιβαρή, ελαφριά και όμορφη πολυχρηστική βάση την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε τα χειριστήρια της κονσόλας σας, να κρεμάσετε τα ακουστικά σας ή ακόμη και τα Joy-con straps.

Διαθέτει επίσης slots για την τοποθέτηση του Switch, του smartphone ή/και του tablet σας.

nintendo switch

  1. USB-C to HDMI Adapter for Switch

Η υβριδική φύση του Switch επιτρέπει την μεταφορά της handheld κονσόλας οπουδήποτε, αλλά για την διασύνδεση με οθόνη, απαιτείται και η μεταφορά του dock.

Αυτή την δυσκολία έρχεται να λύσει ο παρακάτω φορητός αντάπτορας ο οποίος συνδέεται απευθείας στην USB-C θύρα του Switch και προσφέρει θύρες HDMI για την σύνδεση με οθόνη ή τηλεόραση, USB-C για την τροφοδότηση του Switch, και USB 3.0 για την διασύνδεση επιπλέον περιφερειακών.

nintendo switch

  1. HEIYING Game Card Storage Box

Είτε αγοράζετε physical games για συλλογή, είτε λόγω διαφοράς τιμής σε σχέση με το Nintendo eshop, είτε γιατί σας αρέσει, μια θήκη είναι απαραίτητη για την αποθήκευση και προστασία των game cards.

Η θήκη αυτή διαθέσει 16 θέσεις για game cards ή/και micro SD cards, για να έχετε πάντα μαζί σας τα πολυπόθητα παιχνίδια σας, παρέα με τα saved data για το καθένα.

nintendo switch

  1. Kiwifotos Game Card Case

Αν από την άλλη δεν θέλετε να κουβαλάτε μαζί σας όλη σας την συλλογή, το μικρό αυτό gadgetάκι είναι για εσάς.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 6 game cards και 2 micro SD cards σε αυτή την κυλινδρική θήκη, η οποία περιστρέφεται και “κλειδώνει” τις κάρτες για καλύτερη προστασία.

nintendo switch


Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!