Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Game Recap: «Δύο χρόνια PS5 και Xbox Series X με τα ΩΡΑΙΑ και τα ΑΣΧΗΜΑ»

3+1 Kickstarter projects για Gamers που θα σας εκπλήξουν!

Πρωτότυπα, ευφάνταστα και λειτουργικά!

Το Kickstarter αποτελεί την δημοφιλέστερη πλατφόρμα crowdsourcing στον κόσμο, όπου άτομα ανά την υφήλιο συγκεντρώνουν χρήματα, συνήθως μέσω του Internet, με σκοπό την χρηματοδότηση ενός έργου (project).

Σε αντάλλαγμα με την υποστήριξη ενός project, οι δημιουργοί προσφέρουν απτές ανταμοιβές, με το Kickstarter να δηλώνει πως μέχρι τον Ιούλιο του 2021 έχει λάβει 6,6 δις δολάρια σε χρηματοδοτήσεις, από 21 εκατομμύρια υποστηρικτές, για την χρηματοδότηση 222.000 projects, όπως ταινίες, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια και εκδόσεις.

Παρακάτω, διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τέσσερα ενδιαφέροντα projects που ανήκουν στην κατηγορία του gaming.

  1. G-Case: All-In-One Gaming Case for Nintendo Switch & OLED by Plenbo

Το G-Case είναι μια συμπαγής, στιβαρή και άνετη θήκη για το Nintendo Switch (κλασικό και OLED), έχοντας ως σκοπό την βελτίωση της εμπερίας παιχνιδιού με την κονσόλα. Προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, άνετα grips, Bluetooth και επιπλέον game card slots.

Επιπλέον, οι δημιουργοί σχεδίασαν ένα οικοσύστημα με dock (USB-C, USB-A, HDMI 2.0), wireless controller adapter και θήκη ταξιδίου, όλα συμβατά με το G-Case.


  1. The Couch Console by Ebite Inc.

Ήρθε η ώρα για ένα ξέφρενο gaming session. Κάθεσαι στον καναπέ, παρέα με το χειριστήριο της κονσόλας, το τηλεκοντρόλ, το κινητό, το power bank, τα πατατάκια και το αναψυκτικό σου, και προσπαθείς να τα βολέψεις όλα.

Το Couch Console αποτελεί ένα ελαφρύ modular δοχείο/κιβώτιο, το οποίο προσφέρει ποτηροθήκη, θήκη για σνάκς, βάση κινητού τηλεφώνου, βάση φόρτισης και θήκη αποθήκευσης χειριστηρίων, όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα.


  1. Pixel, World’s First Brick-compatible Mechanical Keyboard by MelGeek

Αν μικρούς σας άρεσε να δημιουργείτε χρησιμοποιώντας LEGO, έχετε ποτέ δοκιμάσει να εφαρμόσετε το ίδιο και στο πληκτρολόγιο σας;

Το Pixel είναι ένα κανονικό πληκτρολόγιο το οποίο είναι πλήρως προσαρμόσιμο με κάθε τρόπο, καθώς έχετε την ευκαιρία να το συνδυάσετε με την αγαπημένη σας συλλογή, και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, ξεχωριστό στο είδος του πληκτρολόγιο.


  1. Livtab CyberOne- Coolest All-in-one Sit-Standing Gaming Desk by Livtab

Το Livtab CyberOne είναι ένα all-in-one, έξυπνο ανυψούμενο γραφείο που παρέχει ένα άνετο gaming περιβάλλον με γνώμονα την απόδοση, αλλά διαθέτει επίσης ένα μοντέρνο mecha-style gaming setup, με Gundam ποδαρικά, αξεσουαάρ αναρτήσεων, ηχείο Bluetooth, και RGB LED φωτισμό που συγχρονίζει με την μουσική.

Επιπλέον, το CyberOne διαθέτει σύστημα dual motor και πολλαπλές ρυθμίσεις μνήμης που επιτρέπουν γρήγορη προσαρμογή του ύψους, ενώ αντέχει φορτίο εώς 160 κιλά για πιο ομαλή και σταθερή εμπειρία. Όλα τα παραπάνω, καθιστούν το CyberOne ένα gaming desk αλλά και έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας.


Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!