Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Game Recap: «Δύο χρόνια PS5 και Xbox Series X με τα ΩΡΑΙΑ και τα ΑΣΧΗΜΑ»

25 χρόνια μετά ο Ash Ketchum έγινε επιτέλους ο «the very best» εκπαιδευτής Pokémon

Ήμουν νιος και γέρασα!

Ο Ash Ketchum, ο πρωταγωνιστής της σειράς κινουμένων σχεδίων Pokémon, έγινε επιτέλους παγκόσμιος πρωταθλητής Pokémon!

Στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες ώρες στην Ιαπωνία με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί, ο Ash κερδίζει το Masters Eight Tournament του Pokémon World Coronation Series. Αυτό είναι το αποκορύφωμα 25 χρόνων από τότε που ο Ash και ο Pikachu του ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην περιοχή Kanto και που μετά βίας… έχει γεράσει.

Μετά από τόσο καιρό, σηματοδοτεί το τέλος της ιστορίας του Ash; Αυτό είναι ακόμα ασαφές. «Η αποφασιστικότητα και η επιμονή του Ash Ketchum να πετύχει τον στόχο του να γίνει ο κορυφαίος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο κατά τη διάρκεια 25 σεζόν αντιπροσωπεύει το καλύτερο από αυτό που σημαίνει να είσαι εκπαιδευτής», δήλωσε ο Taito Okiura, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για την The Pokémon Company International.

https://twitter.com/Pokemon/status/1591015158016446464?s=20&t=odTWGZmdEZriI3jIsZrP_w

Θυμάμαι ότι παρακολουθούσα πιτσιρικάς, όπως όλοι μας φαντάζομαι, τη σειρά κινουμένων σχεδίων Pokémon τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο Star Channel όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια. Αυτή η είδηση ​​σίγουρα μου έφερε αναμνήσεις. Και να θυμάστε εάν ο Ash μπορεί να γίνει ο καλύτερος… τότε μπορούμε όλοι μας, ακόμα κι αν χρειαστούν δυόμισι δεκαετίες για να επιτευχθεί.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!