11 Έλληνες στο Game Of Thrones

Η πολύ επιτυχημένη σειρά και ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της τηλεόρασης τελείωσε για φέτος , με το φινάλε του 6ου κύκλου να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Μία μεγάλη και ακριβή παραγωγή όπου χρειάζεται πολλά άτομα κάθε χρόνο για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Φυσικά και δεν μιλάμε μόνο για τους ηθοποιούς αλλά για όλο το επιτελείο. Μέσα σε όλο αυτόν τον κόσμο που έχει περάσει από το Game Of Thrones, έχουν περάσει και έντεκα Έλληνες, κάποιοι μπροστά στις οθόνες μας και κάποιοι από πίσω, πάμε να δούμε ποιοι ήταν. Προφανώς καταλαβαίνετε ότι οι μισοί θα είναι ήδη νεκροί.

  1. Eros Vlahos

eros-vlahos

Ο Eros Vlahos είναι ένας Ελληνοβρετανός ηθοποιός και κωμικός που γεννήθηκε στο Λονδίνο. Είναι γνωστός για τους ρόλους του ως Cyril Gray στο Nanny McPhee and the Big Bang,  Jake Farley στο Summer in Transylvania και τον ρόλο που τον έβαλε στην λίστα μας, Lommy Greenhands στο Game of thrones. Έπαιξε συνολικά σε 4 επεισόδια το 2011-2012.

2. Miltos Yerolemou

serio

Ο Miltos Yerolemou είναι ηθοποιός γνωστός για το Star Wars: The Force Awakens, The Danish Girl και το Dark Continets. Έπαιξε τον Syrio Forel σε 3 επεισόδια στην πρώτη Season του Game of Thrones.

3.Mia Soteriou

magisa

Η Mia Soteriou είναι ηθοποιός και συνθέτης, γνωστή για τα Mamma Mia και Secrets & Lies. Έπαιξε την Mirri Maz Duur, μία μάγισσα που σκότωσε τον Khal Drogo , σε 3 επεισόδια της πρώτης Season.

4.George Georgiou

razdal-GOT

Ο Γιώργος Γεωργίου έχει εμφανιστεί σε αρκετές πετυχημένες σειρές όπως το Game of Thrones, The Honourable Woman, The Americans, Bones, Law & Order, Spooks και πολλές άλλες. Έπαιξε τον Razdal mo Eraz στο Game of Thrones.

5.Vince Gerardis

vince

Ο Vince Gerardis είναι παραγωγός. Ξεκίνησε με την τηλεταινία του SyFy, Riverworld. Αυτή τη στιγμή είναι παραγωγός στην πιο επιτυχημένη σειρά, το Game of Thrones.

6.Marianna Kyriacou

Είναι makeup artist και ήταν υπεύθυνη για τους δράκους σε 10 επεισόδια το 2015.

7. Fani Vassiadi

Είναι ψηφιακή συνθέτης και δούλεψε στο Game of Thrones για δέκα επεισόδια το 2011.

8.Michail Charalampidis

IMG_2051-e1442855637499

Ήταν υπεύθυνος στα ειδικά εφέ για το Game of Thrones για 10 επεισόδια το 2015.

9.Costa Roussakis

Είναι ειδικός στα ειδικά εφέ και δούλεψε ως υπεύθυνος στο Spin VFX για 4 επεισόδια το 2013.

10.Georgios Mouroussidis

Ειδικός στα ειδικά εφέ δούλεψε για το Game of Thrones την χρονιά 2014-2015 για 4 επεισόδια.

11.Marcelle Giannakoudakis

Υπεύθυνη για τα κοστούμια , δούλεψε για 7 επεισόδια το 2011.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα