Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Πατέντα ασύρματης φόρτισης συσκευών κατοχύρωσε η Apple

Η Apple φαίνεται να έχει βρει μια λύση για να παρέχει ασύρματα φόρτιση σε μια σειρά συσκευών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

61398AC0193393F67E1086EC3FFD7877

 

Το Patently Apple μας παρουσιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε η Apple και που υπόσχεται να αλλάξει το ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ασύρματη φόρτιση.

Η Apple έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σήμερα για μια εφεύρεση τους, που σχετίζεται με ένα σύστημα, μέθοδο και συσκευή για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ασύρματα από ένα ασύρματο κόμβο τροφοδοσίας ρεύματος σε οποιαδήποτε αποδέκτη καλύπτοντας ένα πλήθος περιφερειακών συσκευών.

Γενικά, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρεται σε τεχνικές και συσκευές για την παροχή χρήσιμων ποσών ενέργειας ασύρματα σε ένα ασύρματο περιβάλλον φόρτισης. Σε ένα παράδειγμα, η ασύρματη φόρτιση μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες υπολογιστικές συσκευές κατά μήκος των γραμμών ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, ενός φορητού υπολογιστή, tablet, κλπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια ασύρματη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί για την παροχή ρεύματος ασύρματα σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές όπως το iPhone».

Με άλλα λόγια η Apple έχει κατά νου μια PowerPort Extreme θύρα η οποία ασύρματα θα κρατάει τις συσκευές που είναι σε κοντινή απόσταση φορτισμένες με την θύρα αυτή να γίνεται λόγος πως θα μπορεί να βρίσκεται εσωτερικά μέσα σε ένα Mac.

6a0120a5580826970c019aff7d1199970d

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!