Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

World War Z – Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ περιγραφή

Καθώς μια πανδημία ζόμπι διασχίζει όλη την υφήλιο, ο υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, Τζέρι Λέιν(Μπραντ Πιτ) ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να σταματήσει την πανδημία αυτή που έχει νικήσει στρατούς και έχει καταστρέψει κυβερνήσεις.

O Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ (αγγλικά: World War Z) είναι αμερικανική περιπετειώδης ταινία τρόμου παραγωγής 2013. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μαρκ Φόρστερ και το σενάριο έγραψε ο Μάθιου Μάικλ Κάρναχαν, το οποίο είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαξ Μπρουκς. Πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ στο ρόλο του ενός υπαλλήλου των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος ψάχνει σε ολόκληρο τον κόσμο πληροφορίες που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν να σταματήσει την επιδημία ζόμπι που έχει αρχίσει να καταστρέφει ολόκληρα έθνη. Συμμετέχουν οι Μίρελ Ένος, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ και Μάθιου Φοξ.

Την ταινία την είδα πολύ πρόσφατα στον κινηματογράφο και παρόλο που δεν έχω διαβάσει το ομότιτλο μυθιστόρημα η άισθηση που μου άφησε ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μία συνεχής ένταση που δεν αφήνει το θεατή να χαλαρώσει ενώ δεν λείπουν οι στιγμές που η αγωνία κορυφώνεται. Η «ανθρώπινη» προσέγγιση της αντιπαράθεσης με τα ζόμπι, χωρίς να πετάγονται κεφάλια και κωλοτούμπες προς πάσα κατεύθυνση από τους πρωταγωνιστές, κρίνεται επιτυχημένη με αποτέλεσμα να επέρχεται ταύτιση με τους ήρωες της ταινίας. Για τους gamers που ασχολούνται ειδικά με το νέο The Last of Us δεν θα πρέπει να τη προσπεράσουν παρόλα αυτά το Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ το συστήνω ανεπιφύλακτα για όλους που τους αρέσει η περιπέτεια και η τέτοιου είδους ουτοπική ατμόσφαιρα καταστροφής.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!