Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Ξεπερνάει το 50% η κάλυψη 4G της Cosmote

cosmoteΗ Cosmote μας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου ότι ξεπέρασε το 50% η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου τέταρτης γενιάς.

Δελτίο Τύπου:
Δυναμικά συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου 4G της Cosmote, με περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας να έχει ήδη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την εμπορική διάθεση του δικτύου, το 4G είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί ακόμη δημοφιλείς προορισμοί), προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα . Τις πολλαπλάσιες ταχύτητες του 4G δικτύου απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της Cosmote και σε Ξάνθη, Δράμα, Φλώρινα, Καστοριά, Κιλκίς, Καρδίτσα, Αμφίπολη, Στυλίδα, Αιδηψό αλλά και στην Κω, τη Λέσβο, τη Μήλο και τη Σκόπελο. Η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη σελίδα 4G στο site της Cosmote.

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου, η Cosmote πέτυχε να διαθέσει πρώτη στην Ελλάδα δίκτυο 4G, να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της για προηγμένη, ποιοτική επικοινωνία και να εδραιώσει την τεχνολογική της υπεροχή. Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για επενδύσεις, επιτυγχάνοντας το στόχο της κάλυψης του 50% του πληθυσμού με 4G σε λιγότερο από 1 χρόνο από την εμπορική του διάθεση. Η σταδιακή ανάπτυξη του νέου δικτύου συνεχίζεται, ώστε σύντομα οι υπερυψηλές ταχύτητες να είναι διαθέσιμες σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κάνοντας το mobile Internet μία εντελώς νέα εμπειρία».

Υπενθυμίζεται ότι η Cosmote δίνει τη δυνατότητα σε όλους της συνδρομητές της με συσκευές 4G να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!