Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Κυκλοφόρησε το Skylanders: Swap Force

Τη Παρασκευή που μας πέρασε κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη και στην Ελλάδα το πρωτότυπο Skylanders: Swap Force, από την Activision.

Ακολουθεί επίσημο δελτίο τύπου:

Το Κορυφαίο σε Πωλήσεις Video Game Franchise του 20131  για τα Παιδιά Εισάγει  16 Νέους Swappable Χαρακτήρες, 40 Ολοκαίνουργιους Χαρακτήρες, Γραφικά Νέας Γενιάς και το Βαθύτερο, πιο Καινοτόμο Παιχνίδι στη Σειρά Μέχρι Σήμερα

 Το Franchise που Πρωτοστάτησε στην Κατηγορία Toys to Life Μπαίνει στην Κορυφή της Λίστας με τα πa πιο Hot Παιχνίδια των Χριστουγέννων για Τρίτη Συνεχή Χρονιά

 Το Skylanders SWAP FORCE για το  Nintendo 3DS μας εισάγει σε μια Ξεχωριστή Περιπέτεια .

Οι Άρχοντες των Πυλών της Δύναμης μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την δύναμη τους για να υπερασπιστούν τα νησιά του Cloudbreak και να πολεμήσουν ενάντια στον  διαβολικό Kaos (και την μαμά του), αφού πλέον η μαγεία του Skylanders SWAP FORCE™ βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα στα ράφια των καταστημάτων.

Διαθέσιμο σε Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox 360 & PlayStation®3, το Skylanders SWAP FORCE εισάγει μια νέα πρωτοποριακή δυνατότητα στο παιχνίδι που επιτρέπει στους παίχτες να αλλάζουν το πάνω και κάτω μέρος των 16 ειδικών φιγούρων κάνοντας πάνω από 250 συνδυασμούς δυνάμεων και κινήσεων.

 To Skylanders είναι ένα brand χτισμένο πάνω σε ένα στοιχείο: Μαγεία. Με κάθε τίτλο Skylanders, θέλουμε να προσφέρουμε νέες, ευχάριστες καινοτομίες στους οπαδούς μας που συνεχίζουν να κινούνται ανάμεσα στο φυσικό και ψηφιακό παιχνίδι”,  δηλώνει ο Eric Hirshberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Publishing. “Με το Skylanders SWAP FORCE, έχουμε πάει το παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, δίνοντας στους παίκτες την μεγαλύτερη δύναμη απ ‘όλες: Την Επιλογή. Σ’ ένα franchise γνωστό για την επαναστατική του καινοτομία, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το SWAP force είναι το πιο καινοτόμο παιχνίδι Skylanders, και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε με τους φίλους μας όλων των ηλικιών σήμερα. “

 Με βάση το gameplay του franchise και την συλλεκτική εμπειρία για τις φιγούρες,  το Skylanders SWAP FORCE ωθεί τα όρια της καινοτομίας και της φαντασίας με όλα τη νέα καινοτομία του swapability – που δίνει στα παιδιά περισσότερες επιλογές από ποτέ για το πώς οι SWAP FORCE φιγούρες  πολεμούν και κινούνται μέσα στο παιχνίδι. Μέσα σε έναν πλούσιο και λεπτομερή κόσμο επόμενης γενιάς, το παιχνίδι βάζει τα παιδιά σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια με 40 νέους συλλεκτικούς χαρακτήρες καθένας με μοναδικές δυνάμεις και προσωπικότητες – 16 νέους χαρακτήρες SWAP FORCE, όπως και 16 βασικές φιγούρες Skylanders, αλλά και οκτώ νέες LightCore ™ φιγούρες. Επιπλέον , οι παίκτες μπορούν να παίξουν το Skylanders SWAP Force με ολόκληρη τη συλλογή τους από τις 100+ φιγούρες του Adventure ® Skylanders Spyro και Skylanders:Giants.

Το Skylanders SWAP FORCE διαθέτει μια νέα μηχανή γραφικών που προσφέρει λεπτομερείς γραφικά τόσο στο παιχνίδι όσο και στο περιβάλλον όπως ποτέ πριν.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης νέες δυνατότητες – όπως το πέταγμα , αναρρίχηση , και την τηλεμεταφορά – που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα την Skyland. Οι φίλοι μπορούν να παίξουν το παιχνίδι συνεταιριστικά με drop-in/drop-out και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία gameplay σε διάφορες καταστάσεις μάχης και επιβίωσης που προσφέρουν οι νέες αρένες.

Επιπλέον , οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν όλα την νέα μοναδική περιπέτεια Skylanders SWAP Force για το Nintendo 3DS που διαθέτει μοναδικά επίπεδα και ιστορία για τη συγκεκριμένη έκδοση. Η έκδοση 3DS περιλαμβάνει επίσης τρεις νέους χαρακτήρες – Shake Rattle , Volcanic Eruptor και Free Ranger – που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο πακέτο Skylanders Starter Pack .

 Όλοι οι χαρακτήρες του Skylanders Force SWAP μπορούν να παίξουν στο Skylanders Lost Islands και Skylanders Battlegrounds- τα 2 μοναδικά παιχνίδια για κινητά.

skylanders-swap-force-busted-1

 Σχετικά με το SkylandersFranchise

 Το βραβευμένο με πωλήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων Skylanders εμφανίστηκε στην κατηγορία των παιχνιδιών toys- to- life το 2011 με το Skylanders Spyro.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ένα νέο πρότυπο είδος παιχνιδιού που έχει σαν σκοπό να ενώσει τον φυσικό με τον εικονικό κόσμο σε διάφορες πλατφόρμες και έγινε το top selling παιδικό παιχνίδι για το 2011.

Τον Οκτώβριο του 2012, το Skylanders Giants ™ εξελίχθηκε περαιτέρω και προστέθηκαν οι φιγούρες Giants και Lightcore όπου του απονεμήθηκαν πολλά διεθνή βραβεία.

Το νέο παιχνίδι Skylanders SWAP Force αναπτύχθηκε από την Vicarious Visions ένα στούντιο της Activision .

Για περισσότερες πληροφορίες , επισκεφθείτε το www.skylanders.com

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!