Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το Xbox θέλει να εισβάλει στο PlayStation | Game Recap #147»

Κάντε μια βουτιά, το Pool Party είναι εδώ.

Με official post στο φόρουμ του  League of Legends, ανακοινωθήκαν τα Pool Party skins! Πλέον μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το shop. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

pool_party_banner_5

Όπως φαίνεται, η πρόσκληση του Zigs στο Pool Party του, προκάλεσε στους φιλους champions του άγχος ή και τρόμο. Ενδεχομένως να είχε καλύτερη ανταπόκριση αν δεν κολλούσε την αφίσα της πρόσκλησης στο Baron pit. Ευτυχώς για τον Zigs, τέσσερις θαρραλέοι champions αποφάσισαν ότι για μια μέρα στην πισίνα άξιζε να ζήσουν με τον κίνδυνο να πέσει στα κεφάλια τους μια νερόμπομπα 10 μεγατόνων. Έτσι, το πάρτυ έχει ήδη ξεκινήσει.

Και είστε ευπρόσδεκτοι! Βασικά, αυτό το πάρτυ είναι δικό σας. Επειδή το Pool Party ξεκίνησε με τo community, θεωρήσαμε ότι αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία να γιορτάσουμε όλα όσα έχετε κάνει για να διαμορφώσετε και να δώσετε έμπνευση στο League of Legends. Εκτός από τα skins, έχουμε μεγάλα σχέδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από διαγωνισμούς έως cosplay και δημιουργίες από τους παίκτες, οπότε τσεκάρετε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα. Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο πάρτυ σε πισίνα όλων των εποχών. Προς το παρόν, ας δούμε ποιοι έχουν έρθει ήδη και πιο συγκεκριμένα, οι πιο θαρραλέοι (και ριψοκίνδυνοι) καλεσμένοι:

Pool Party Graves

pool_graves_splash

Ο Graves βρήκε επιτέλους ένα νεροπίστολο που ταιριάζει σε έναν παράνομο: ολοκαίνουρια particle effects που μοιάζουν με νερό, αλλά είναι πιο “καυτερά” από τη «σπιτική» χλωρίνη του Singed’s. Το recal effect του είναι μία από τέσσερις διαφορετικές βουτιές. Φαίνεται πως πίσω από το smokescreen κρύβονται κι άλλα ταλέντα!

1350 RP. Πωλείται με έκπτωση προς 975 για τις επόμενες 2 εβδομάδες!

pool_graves_ingame

Pool Party Lee Sin

pool_lee_splash

Ο Lee Sin έχει ένα νέο, δροσερό, καλοκαιρινό στυλ και μια περίεργη συνήθεια να φτιάχνει χυμούς καρύδας από το πουθενά. Απλώς μην τον προκαλέσετε να παίξει μαζί σας το παιχνίδι του Marco Polo—δεν αντιλαμβάνεται ότι το Sonic Wave είναι ζαβολιά. 975 RP

Pool_lee_ingame

Pool Party Leona

pool_leona_splash

Μπείτε στη σκιά της Leona’s Shield of Daybreak, αν ανέβει η θερμοκρασία στο lane. Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από ένα “stun in the sun”! 975 RP

pool_leona_ingame

Pool Party Renekton

pool_renekton_splash

Ο Renekton παίρνει τα καθήκοντά του ως ναυαγοσώστης πολύ στα σοβαρά. Έι, αλιγάτορα, αυτή η σημαδούρα δεν είναι γι’ αυτόν το σκοπό! 975 RP

pool_renekton_ingame

Αυτές τα γλιστερά skins μυρίζουν καλοκαίρι και είναι πλέον διαθέσιμες στο shop του League of Legends. Επίσης, μπορείτε να πάρετε αυτό το ευέλικτο πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα νέα skins, καθώς και τον Pool Party Zigs με έκπτωση 20%, στα 4200 RP. Θέλετε και τους champions; Μπορείτε να πάρετε αυτούς που σας λείπουν με 30% έκπτωση. Αν τους χρειάζεστε όλους, θα γίνουν δικοί σας στην τιμή των 7413 RP. Αυτό το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

PoolParty_Comic

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!