Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Η Samsung Hellas αποκαλύπτει τη νέα τηλεόραση 85 ιντσών

IG_UHD_WH

Η Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει, ως Χρυσός Χορηγός, στο Posidonia Sea Tourism Forum 2013, το οποίο θα διεξαχθεί 28-29 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 Στο περίπτερό της εταιρείας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα 85’’ UHD, S9 την εντυπωσιακή ναυαρχίδα της στην κατηγορία των τηλεοράσεων. Με τη UHDS9 η Samsung επιθυμεί να «εκτοξεύσει» σε νέα ύψη την οικιακή ψυχαγωγία, καθώς η νέα τηλεόραση διακρίνεται για το απίστευτο μέγεθος 85 ιντσών, τη θεαματική ποιότητα εικόνας, με ανάλυση 4Κ για μοναδικά ρεαλιστικά χρώματα και το εξαιρετικό, διαχρονικό design, με κομψό πλαίσιο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η UHDS9 είναι πλήρως αναβαθμίσιμη, ώστε να ανταποκρίνεται στα μελλοντικά πρότυπα των UHD τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας διαχρονική απόδοση. Παράλληλα, διαθέτει υψηλών προδιαγραφών ενσωματωμένα ηχεία, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου 120W.

 Όλες οι πρωτοποριακές καινοτομίες των SmartTVs είναι διαθέσιμες και στη UHDS9, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας: το SmartInteraction, για απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης, μέσω φωνητικού ελέγχου, αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου μέσω κίνησης χεριών, το SmartHub, με πλούσιο βίντεο περιεχόμενο, αθλητικά, ενημέρωση, ταινίες αρχεία μουσικής και φωτογραφιών.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!