Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Δωρεάν 1,5GB mobile internet από την Cosmote για όλους

Η Cosmote ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ότι όλοι οι συνδρομητές της, με την αποστολή ενός μηνύματος, έχουν δωρεάν 1,5GB για “σερφάρισμα” από το κινητό ή το tablet τους. Η ισχύς του, βέβαια, είναι για 15 μέρες αλλά ότι είναι δωρεάν μόνο καλό είναι για τους συνδρομητές. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου.

cosmote
Δελτίο ΤύπουΚαι αυτό το καλοκαίρι, η Cosmote προσφέρει δωρεάν mobile internet σε όλους τους συνδρομητές της! Για ξέγνοιαστο σερφάρισμα στις διακοπές από κινητό, tablet και laptop, η Cosmote δίνει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της, Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής & Internet On the Go 1,5GB mobile internet για 15 μέρες.

Για να αποκτήσεις την εκπληκτική προσφορά, στείλε με δωρεάν SMS τη λέξη surf στο 1256.

Αν είσαι συνδρομητής Cosmote Internet On The Go με κάρτα, μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας.

Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες & επαγγελματίες και προϋποθέτει να έχεις ενεργοποιήσει, στη σύνδεσή σου, την πρόσβαση στο Internet και να διαθέτεις πρόγραμμα ή πρόσθετο πακέτο με ενσωματωμένα ΜΒ. Αν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου και χρησιμοποιείς την υπηρεσία Cosmote Internet Day Pass, με την προσφορά θα απολαμβάνεις δωρεάν 15 ημέρες Internet.

Διάρκεια προσφοράς: 29/07/2013 έως 31/08/2013.

Για τυχόν βοήθεια, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote (Ιδιώτες 13838, Επαγγελματίες 13839, Frog 1299).

Διευκρινίζεται ότι η δωρεάν χρήση mobile internet λόγω της προσφοράς ισχύει για χρήση εντός Ελλάδας με ρυθμίσεις internet και όχι κατά την Περιαγωγή στο εξωτερικό.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!