Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Έρχεται το iWatch από την Apple;

iwatch

Η Apple χθες εξαγόρασε μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην δημιουργία χαμηλής ενέργειας τσιπ που είναι ιδανική για wearable συσκευές όπως οι μετρητές που χρησιμοποιούνται για παράδειγμα στα γυμναστήρια.

Οι φήμες δεν έχουν κοπάσει γύρω από το γεγονός πως η Apple εργάζεται πάνω στο iWatch της το οποίο αναμένετε να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2014.
Η χθεσινή λοιπόν εξαγορά είναι πιθανό να είναι ακόμη ένας τρόπος για να φέρει η Apple στο project της αυτό μεγαλύτερη τεχνογνωσία.
Το νέο της εξαγοράς της Passif Semiconductor, έγινε αρχικά γνωστό από την ρεπόρτερ Jessica Lessin, της Wall Street Journal
H Αpple πλέον μας έχει συνηθίσει πλέον σε τέτοιες κινήσεις και είναι κάτι που έχει τονίσει και ο Tim Cook λέγοντας πως στο δυναμικό της εταιρείας κάθε χρόνο προστίθενται μικρότερες υποσχόμενες εταιρείας για να ενισχύσουν την ποιότητα των προϊόντων της Apple.

H νέα τεχνογνωσία που προστέθηκε στην Apple μπορεί να την ωφελήσει όχι μόνο στο iWatch αλλά στο σύνολο των iOS συσκευών της μιας και τα τσιπ χαμηλής ενέργειας θα δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία στις μπαταρίες, κάτι που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα κάθε εταιρείας για τα μελλοντικά της προϊόντα.