Busted.gr

That’s You!

That’s You!

Το That’s You! αποτελεί το πρώτο βήμα στην απλούστερη του μορφή για τη σειρά PlayLink της Sony που έρχεται να ενισχύσει και να γεφυρώσει το χάσμα της διασκέδασης που προσφέρει μία κονσόλα σε casual κοινό που αρέσκεται απλά να αλληλεπιδρά με το smartphone ή το tablet του. Φανταστείτε λοιπόν να έχετε παρέα στο σπίτι Σάββατο βράδυ, παρέα που δεν είναι μόνο τα κλασσικά φιλαράκια που λιώνεται στο gaming διαδικτυακά και θέλετε να ανοίξετε το PS4 προκειμένου να τους προσφέρετε μία πρωτόγνορη διαδραστική εμπειρία. Το That’s You! λοιπόν, το οποίο παρεμπιπτόντως αυτό το μήνα προσφέρεται δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus είναι ο λόγος που θα έχετε παρέα και το επόμενο Σάββατο στο σπίτι σας. Πάμε να το δούμε αναλυτικότερα και κρατηθείτε για το τέλος όπου σας έχω μία αποκλειστική πληροφορία που μας αφορά όλους.

Τα πράγματα με το That’s You! είναι απλά. Κάνετε εγκατάσταση και τρέχετε το παιχνίδι στην κονσόλα ενώ παράλληλα κάνετε εγκατάσταση την ομότιτλη εφαρμογή από το store του smarthone ή του tablet σας, ακολουθείτε ένα δύο απλά βηματάκια δημιουργώντας το προφίλ σας και παίρνοντας την αστεία ή μη selfie photo σας κι είστε έτοιμοι.  Στο πυρήνα του το That’s You! είναι επίσης αρκετά απλοϊκό πραγματεύοντας την έννοια του πόσο καλά γνωρίζεις τον διπλανό σου, τον φίλο σου ή την φίλη σου. Το παιχνίδι επιλέγει το ύφος και την θεματολογία των ερωτήσεων μεταφέροντας μας σε κάθε γύρο σε διαφορετικό περιβάλλον και καλεί τους παίκτες να απαντήσουν τι θα έκανε ο διπλανός τους σε κάθε περίπτωση. Εάν οι απαντήσεις είναι ίδιες με του παίκτη του οποίου παίζεται ο γύρος τότε κερδίζετε βαθμούς. Βαθμούς τους οποίους μπορείτε να διπλασιάζετε εάν σε μία ερώτηση είστε σίγουροι για το ποια θα είναι επικρατέστερη απάντηση και ρισκάρετε ποντάροντας ένα από τα ελάχιστα τζόκερ σας. Όταν αναφέρομαι σε ερωτήσεις μπορείτε να σκεφτείτε ένα ευρύτερο πλαίσιο που περιλαμβάνει από ζωγραφική στην οθόνη της συσκευής σας μέχρι μίμηση στο φακό της συσκευής σας μιας φωτογραφίας που θα σας εμφανίσει το παιχνίδι.

Επί της ουσίας αυτό είναι το That’s You! Μία “παρτίδα” δύο ατόμων μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά ενώ όσοι περισσότεροι παίζετε και μεγαλύτερο γίνεται το παιχνίδι σε διάρκεια, σε ενδιαφέρον και πιστέψτε με, σε διασκέδαση. Εκεί που κερδίζει ακόμη το That’s You! είναι στην απροβλημάτιστη λειτουργία του όσον αφορά τόσο στην τάχιστη επικοινωνία με τις φορητές συσκευές (smartphones, tablets) όσο και στο πανέμορφο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Wish Studios σε συνδυασμό με την ευφάνταστη αφήγηση. Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να πάνε την εμπειρία δύο βήματα παραπέρα και αναφέρομαι στη δυνατότητα online multiplayer, όπου μπορείτε να καλέσετε διαδικτυακά περισσότερους φίλους, αλλά και στη δυνατότητα να καταχωρήσετε δικές σας ερωτήσεις ενισχύοντας το ενδιαφέρον και κάνοντας τις επιλογές του διπλανού σας λίγο πιο πικάντικες. Όπως και να ‘χει όμως το That’s You! δεν απομακρύνεται από την απλοϊκή βάση του που μεταξύ μας σε συνδυασμό με τη διαδραστικότητα που προσφέρει είναι και όλη η μαγεία του.

Μπορεί το That’s You! να μην είναι το party game που θα εκθρονίσει το Crash Bandicoot από τις πωλήσεις αλλά είναι μία προσπάθεια και μία εναλλακτική επιλογή που χτίζεται μέσω του PlayLink και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον παικτών που συγκαταλέγονται στο “casual κοινό” και πιστεύω θα ενθουσιάσει και τους χαρακτηριζόμενους gamers για την πρωτοτυπία του, την απλοϊκότητα του και την ικανότητα να δίνει πνοή φρεσκάδας σε παρέες που δεν είναι αποκλειστικά κοινού και εξειδικευμένου ενδιαφέροντος. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν σε συνδυασμό με τη δωρεάν διάθεση του παιχνιδιού στους συνδρομητές του PlayStation Plus να το δοκιμάσετε και γιατί το αξίζει και πιστέψτε με το “έργο” σε αυτό το είδος έχει και συνέχεια με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε εδώ στο Busted να μιλούν πως ένας από τους επόμενους τίτλους που θα συγκαταλέγεται στη σειρά PlayLink και είναι από τους δυνατός, θα διαθέτει ελληνική μετάφραση και μεταγλώττιση.

That’s You!™_20170708203240

Πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για Review: PS4 Pro
Είδος: Party Game
Κυκλοφορεί για: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 05/07/2017
Διάθεση για την Ελλάδα: Sony Hellas
Εκδότρια εταιρία: Sony Interactive Entertainment
Εταιρίες ανάπτυξης: Wish Studios
7.8 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

The Good

  • Πρωτότυπο
  • Πανέμορφα σχεδιασμένο
  • Άψογη λειτουργία κι επικοινωνία με smartphones και tablets
  • Ελπιδοφόρα αρχή του PlayLink

The Bad

  • Σύντομη διάρκεια σε παιχνίδι 2 ατόμων
  • Θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές
7.8 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr