Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Forza Motorsport 8, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι next-gen τίτλος

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός, όπου η Turn 10 Studios, είχε δηλώσει ότι δεν ανέπτυσσε το Forza Motorsport 8, αλλά αντιθέτως θα εστίαζε στο να ενημερώνει καθημερινά το Forza Motorsport 7. Μετά, ωστόσο, την επιτυχία του Horizon, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και από ότι φαίνεται θα δούμε ένα fully-flegded sequel στο παιχνίδι.

Όπως μας ενημέρωσε, ο creative director της Turn 10, Dan Greenwalt, σε ένα Forza Monthly update, η ομάδα έχει αρχίσει και δουλεύει πάνω στο Forza Motorsport 8, το οποίο υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε “πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης” και πιο συγκεκριμένα σε “στάδιο σύλληψης concept”, οπότε ίσως και να μην δούμε φέτος κάποιο Forza, αλλά του χρόνου, όπου ίσως γίνει και η αποκάλυψη των επόμενων κονσολών της Microsoft.

Μάλιστα, ο Greenwalt, είπε ότι πλέον θα προσπαθήσουν στην Turn 10, να ακούν περισσότερο τους χρήστες και τους gamers του Forza και να τους βάλουν και αυτούς στο “τρυπάκι” της ανάπτυξης του τίτλου, λέγοντας πως μαζί θα αλλάξουν το πως κοιτάει ο κόσμος το automotive entertainment.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Η Google ανακοίνωσε την νέα έκδοση Android Wear OS “H” που φέρνει αρκετές βελτιώσεις