Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Η πρώτη ματιά στην APU του Xbox Series S (φήμη)

Μια νέα καταχώρηση για μελλοντική APU της AMD έκανε την εμφάνισή της σε βάση δεδομένων benchmark (μέσω reddit) και ίσως να πρόκειται για την APU που θα βρίσκεται στο κατώτερο μοντέλο του επερχόμενου Xbox Series S, κωδικής ονομασίας Lockhart.

Όπως φαίνεται από τις πληροφορίες, πρόκειται για μονάδα που φέρει 8 φυσικούς πυρήνες πιθανότατα αρχιτεκτονικής Zen 2 (χωρίς Simultaneous Multi Threading) στα 4GHz, 16GB μνήμης χωρισμένη σε 12GB για το σύστημα και 4GB για την κάρτα γραφικών (πιθανότατα GDDR6 μιας και είναι το νέο στάνταρ του χώρου). Σύμφωνα με τα νούμερα που γνωρίζουμε μέσω του Time Spy benchmark, οι αποδόσεις της κάρτα γραφικών είναι πολύ κοντά σε αυτά μιας GTX 1660 Super. Τα παραπάνω στο σύνολό τους αποτελούν μια πολύ αξιόλογη λύση για μια οικονομικότερη κονσόλα που παραμένει αρκετά ικανή, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως η Microsoft δεν ακύρωσε πλήρως τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει στην αγορά δύο ξεχωριστά μοντέλα.

Επιμένουμε πως όλα αυτά βασίζονται σε ευρήματα χρηστών και παραμένουν φήμες μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι πιο επίσημο ή υπάρξει επιπλέον διαρροή από έμπιστη πηγή.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!