Είδαμε τα Dev Kits του PS5 αλλά γιατί δεν είδαμε και του Xbox Scarlett;

Κάτι ετοιμάζει

Χθες αποκαλύφθηκαν με μία φωτογραφία τα Dev Kits του PS5 και από ότι καταλαβαίνω από το χαμό που έγινε εδώ στο Busted τα είδατε λίγο πολλοί όλοι. Μιας όμως που η ανάπτυξη των επόμενων κονσολών από Sony και Microsoft είναι βίοι παράλληλοι γιατί δεν έχουμε δει ή έστω ακούσει πως μοιάζουν τα Dev Kits του Xbox Scarlett;

Η απάντηση που δίνει ο Tom Warren του The Verge και που πήρε θέση και στα χθεσινά Dev Kits του PS5, είναι γιατί σχεδόν κανένας δεν τα έχει δει και καθώς δεν είναι καθόλου κοντά στη τελική μορφή ακόμα και για το στάδιο το Dek Kits.

Αυτές οι δηλώσεις λοιπόν σηκώνουν δύο ερμηνείες τουλάχιστον. Πρώτον ότι η Microsoft θέλει να κάνει την έκπληξη σε αυτή τη γενιά όσον αφορά τη νέα της κονσόλα, μάθημα που έμαθε στην αποκάλυψη της τωρινής γενιάς πριν έξι χρόνια όπου η Sony την αιφνιδίασε και επιθυμεί να πράξει το ίδιο προκειμένου να πάρει το προβάδισμα είτε (δεύτερον) ακόμα «ψάχνεται» όσον αφορά τα τελικά σχέδια της επόμενης κονσόλας της και βρίσκεται λίγο πίσω στο στάδιο της ανάπτυξής της χωρίς να σημαίνει ότι θα καθυστερήσει ή ότι δεν θα είναι έτοιμη σε σχεδόν ένα χρόνο που ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο Xbox με την κωδική ονομασία  «Project Scarlett».

Τι πιστεύετε ότι ισχύει από τα δύο;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Νέο φωτογραφικό υλικό από την ταινία Assassin’s Creed