Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
Gears of War: E-Day
Gears of War: E-Day

ΒΟΜΒΑ: Το Xbox αποκάλυψε το νέο Gears of War: E-Day (Βίντεο)

Μέσα από το εξαιρετικό Xbox Games Showcase

Η ανάπτυξη του επόμενου Gears of War «6» δεν ήταν μυστικό αλλά τώρα είναι τελικά επίσημο μετά και το αποψινό Xbox Games Showcase να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα prequel με τίτλο Gears of War: E-Day.

Τοποθετημένο 14 χρόνια πριν από τα γεγονότα του αρχικού Gears of War, το E-Day αφηγείται την ιστορία της πρώτης εμφάνισης των Locust στη Sera και την αντίδραση του κόσμου σε αυτή την απειλή. Υπόσχεται την επιστροφή της χαρακτηριστικής δράσης της σειράς από τρίτο πρόσωπο, με shooting που βασίζεται στην κάλυψη και όλα αυτά μέσα σε μια «εκρηκτική» εμπειρία που συνδυάζει «ικανοποιητικό gameplay και συναισθηματική, καθοδηγούμενη από τους χαρακτήρες αφήγηση».

Περιγράφεται επίσης ως μια «ιστορία με πολλές καταβολές» και οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να δουν μερικά κλασικά όπλα του Gears, συμπεριλαμβανομένου του Chainsaw Lancer, σε πρώιμες μορφές που δεν είχαν δει ποτέ. Επίσης περιλαμβάνει μερικά γνωστά πρόσωπα, με το τρέιλερ να διαθέτει πολύ νεανικές εμφανίσεις από τους Marcus Fenix και Dom Santiago.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!