Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

ΒΟΜΒΑ! Αυτό είναι το νέο Assassin’s Creed που επιστρέφει στις ρίζες του (Βίντεο)

Η Ubisoft βάζει φωτιά στη σειρά

Φήμες υπήρχαν τον τελευταίο καιρό αλλά λίγοι περιμέναμε μια ανακοίνωση αυτή τη χρονική στιγμή. Η Ubisoft όμως φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη καθώς πυροδότησε το φυτίλι και έσκασε τη βόμβα που ακούει στο όνομα Assassin’s Creed που θα διαδεχθεί το Assassin’s Creed Valhalla αλλά αυτή τη φορά η σειρά επιστρέφει στις ρίζες της.

Συγκεκριμένα θα επιστρέψει πίσω στον πρώτο πρωταγωνιστή, τον Altair αλλά τόσο πίσω όταν ακόμα αυτός ήταν μωρό, με τη Ubisoft να ενσωματώνει τέτοιους πρωτοποριακούς μηχανισμούς gameplay που θα μας δίνουν τη δυνατότητα να τον μεγαλώνουμε, να τον ταΐζουμε όταν πεινάει, να τον αλλάζουμε όταν λερώνεται και να τον κοιμίζουμε όταν νυστάζει! Μάλιστα πηγαίνει ένα ακόμα βήμα παραπέρα όπου οι παίκτες θα μπορούμε να γράψουμε τα δικα μας νανουρίσματα, βγαλμένα από τις ιστορίες της αδελφότητας των Assassins προκειμένου να τον προετοιμάζουμε για τις περιπέτειες που θα ανοιχθούν μπροστά του.

Μάλιστα η Ubisoft κάνει σαφές ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε real time υπολογίζοντας ότι για να τερματίσουμε το νέο Assassin’s Creed, δηλαδή μέχρι να φτάσει στην ενηλικίωση ο χαρακτήρας επομένως θα απαιτεί είκοσι χρόνια περίπου gameplay για να δούμε τους τίτλους τέλους.

Ανακοινωση χωρίς trailer δεν γίνεται επομένως μπορείτε να απολαύσετε ευθύς αμέσως.

Για όσους δεν το καταλάβατε να σας ευχηθώ καλό μήνα καθώς σήμερα είναι πρωταπριλιά (April’s Fools Day) επομένως αν κατάφερα ακόμη μια χρόνια να σας «ξεγελάσω» κάπου θα γελάω σατανικά πίσω από την οθόνη! Ελπίζω να σας άρεσε αλάνια! Και του χρόνου!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!