Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Το Update 1802 του Xbox One φέρει σημαντικές προσθήκες

Το τελευταίο μεγάλο Update του Xbox One ήταν το 1710 τον Οκτώβριο του 2017 και άλλαξε σημαντικά κομμάτια του λογισμικού, όπως το guide και την αρχική καρτέλα. Λίγους μήνες αργότερα βλέπουμε την επόμενη μεγάλη έκδοση που προσθέτει αρκετές νέες λειτουργίες, δεν ανανεώνει όμως την εμφάνιση του UI. Δεν έχει επίσημη ονομασία, κυκλοφορεί με το όνομα 1802 και μέσα στους επόμενους μήνες θα έρθει και το Redstone 4 με μια πλειάδα αλλαγών και ενημερώσεων. Αρχικά, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε στο 1802 είναι ο προγραμματισμός θεμάτων. Ο προγραμματισμός θεμάτων επιτρέπει την εναλλαγή σκοτεινού και φωτεινού θέματος ανάλογα με το περιβάλλον. Όταν ο φωτισμός στον χώρο είναι χαμηλός, το σκοτεινό θέμα είναι πιο ξεκούραστο, ενώ αντίθετα όταν υπάρχει αρκετό φως είναι καλύτερο το φωτεινό θέμα. Με τον προγραμματισμό θα μπορείτε να ορίσετε πότε θέλετε να αλλάξει το θέμα για να προσαρμόζεστε στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Ακόμα, θα δούμε λειτουργία DND. Το γνωστό Do Not Disturb από τις φορητές συσκευές που καταστέλλει τις κοινωνικές ειδοποιήσεις για να μην ενοχλείται ο χρήστης. Από το φίλτρο θα μπορούν να περνούν οι ειδοποιήσεις συστήματος, όπως το ξεκλείδωμα ενός achievement.

Επιπλέον, μιλώντας για achievement, αυτοί που κυνηγάνε κάθε πόντο gamescore θα χρησιμοποιήσουν το Next Achievement. Με αυτή την λειτουργία, σε ένα ξεχωριστό feed θα ενημερώνεστε για τα επόμενα επιτεύγματα που θα ξεκλειδώσετε, ενώ μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε με διάφορα κριτήρια όπως σπανιότητα, σκορ ή ποσοστό ολοκλήρωσης. Τέλος, στην αρχική σας θα μπορούν να προστεθούν τα Mini Game Hubs. Τα Game Hubs είναι μέρη που μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για το παιχνίδι σας από μια πηγή. Αντίθετα, τα Mini Game Hubs δεν θα εμβαθύνουν τόσο σε λειτουργίες αλλά θα χαρίζουν γρήγορες πληροφορίες χωρίς να αφήνετε το παιχνίδι σας.

Θα γίνουν και άλλες μικρές αλλαγές και προσθήκες, όπως η δυνατότητα να ταξινομήσετε τα σχόλια, να αλλάξετε τον χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης της συσκευής και ανανέωση της γραμμής προόδου για αρχεία που κατεβαίνουν. Αρχικά το Update 1802 θα λάβουν οι alpha Insider και αργότερα θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερο κόσμο. Πως σας φαίνονται οι αλλαγές του 1802. Σας ενδιαφέρει κάποιο από τα χαρακτηριστικά;

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!