Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Το Samsung Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Αποκάλυψη για τα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5

Πρόσφατα μάθαμε από τον Πρόεδρο της του Global Marketing Center της Samsung ότι το επόμενο Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στην Σεούλ της Νότιας Κορέας. Δεν είχαμε καμία άλλη πληροφορία για το συγκεκριμένο event μέχρι τη στιγμή που η Samsung έστειλε ενημέρωση στα media ότι το  Galaxy Unpacked θα λάβει χώρα στο  COEX της Σεούλ.

Από το πρώτο Unpacked της στο Λας Βέγκας το 2010, η Samsung έκανε όλες τις παρουσιάσεις της σε σημαντικές πόλεις ανά τον κόσμο όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Νέα Υόρκη. Αυτήν τη φορά η παρουσίαση των καινούριων foldables θα πραγματοποιηθεί στη χώρα της Samsung.

Παρά το γεγονός ότι δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των προϊόντων που θα δούμε σε αυτό το Galaxy Unpacked, επιβεβαιώθηκε ότι θα αποκαλυφθούν η νέας γενιάς αναδιπλουμενες συσκευές της εταιρείας.

Η πιο πρόσφατη φήμη θέλει τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung να έρχονται με πιστοποίηση IP58. Πολύ σημαντική προσθήκη καθώς μία τέτοια πιστοποίηση κάνει τις συσκευές ανθεκτικές σε σκόνη, νερό και υγρασία. Μόλις πέρυσι και στο Galaxy Z Fold4 κατάφερε η Samsung να βάλει πιστοποίηση μόνο για το υγρό στοιχείο οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η προστασία και από την σκόνη ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν κινούμενα μέρη στις συσκευές λόγω του μεντεσέ.

Όλα αυτά θα τα δούμε σε λιγότερο από δύο μήνες στο πολυαναμενόμενο event που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου με επικρατέστερη ημερομηνία τις 26 Ιουλίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 Πηγή

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!