Το Oppo K3 έρχεται με pop up camera σε πολύ προσιτή τιμή

Η Oppo παρουσίασε επίσημα το Oppo K3 και πλέον οι διαρροές και τα teasers που είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες σταματούν. Ο σχεδιασμός της νέας συσκευής μοιάζει κάπως παρόμοιος με τη σειρά Oppo Reno που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αλλά έρχεται σε πιο προσιτή τιμή.

Φέρνει ένα chipset Snapdragon 710, μνήμη RAM 6 GB και μια pop up selfie camera. Το K3 διαθέτει οθόνη OLED 6,5 “, που στεγάζει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων UD. Η εγκοπή έχει φύγει καθώς η κάμερα έχει τον pop up μηχανισμό. Πρόκειται για ένα φακό 16 MP, ενώ η ρύθμιση στο πίσω μέρος είναι 16 MP + 2 MP. Το τηλέφωνο εκτελεί το ColorOS 6 με Android Pie ως βάση.

Η Oppo έφερε επίσης υποστήριξη VOOC 3.0 για την μπαταρία 3.765 mAh. Ομοιότητες με τη σειρά Reno περιλαμβάνουν επίσης το σχεδιασμό της πλάτης. Το Oppo K3 φθάνει στο Nebula Purple ή στο Secret Black (που είναι στην πραγματικότητα πράσινο), αλλά περιμένουμε μια τρίτη Pearl White / Pink παραλλαγή να εμφανιστεί σύντομα.

Υπάρχουν δύο παραλλαγές μνήμης, καθένα με διαφορετική τιμή. Η επιλογή 6/64 GB κοστολογείται  ​​στα 230$ / 210€, ενώ η παραλλαγή 8/128 GB βρίσκεται στα 275$  / 250€. Τα πρώτα 100 άτομα που θα παραγγείλουν  τη συσκευή θα λάβουν μια έκπτωση της τάξεως των  15$ / 13€.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

More Stories
Αγοράστε τα Touch controllers μαζί με το Oculus Rift