Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

To Metal Slug επιστρέφει στις σύγχρονες κονσόλες

Έχουμε ήδη αναφερθεί σε πολλά κομμάτια της SNK που έχουν κυκλοφορήσει εκ νέου φέτος. Το κλασικό Metal Slug XX  του PSP της SNK θα επιστρέψει και για τις κονσόλες φέτος. Στην πραγματικότητα, θα μπορείτε να το παίξετε ήδη από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, όταν το Metal Slug XX κυκλοφορεί στο PS4.

Buy Sildigra 100mg Online a popular brand of sildenafil citrate is a drug used mainly for the treatment of the erectile dysfunction in men. You can buy Sildigra online which contains sildenafil citrate which belongs to the PDE5 blocker class of drugs. This PDE5 is an enzyme which plays very important role in the restriction of the flow of blood.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά (λόγω μιας καταχώρησης στο PSN Store), αλλά πέρα ​​από αυτό, δεν έχουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται το Metal Slug XX, το παιχνίδι ήταν μια “επανάληψη” του Metal Slug 7 που ξεκίνησε στο DS αρχικά. Είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι και οι οπαδοί της σειράς θα είναι ευτυχείς που θα καταφέρουν να έρθουν ξανά σε επαφή μαζί του μέσω των συγχρόνων κονσολών.

Ποια η άποψή σας για την επανεμφάνιση του κλασσικού πλέον Metal Slug; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.    

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!