Το God of War Ragnarok θα είναι το τελευταίο στη Νορβηγική μυθολογία

Και μετά...;

Η Sony είχε μια εντυπωσιακή παρουσία πριν λίγα εικοσιτετράωρα στο PlayStation Showcase όπου μεταξύ πολλών ωραίων παιχνιδιών έδειξε και δυνατά χαρτιά, όπως το Gran Turismo 7, τα Spider-Man 2 και Wolverine από την Insomniac και φυσικά το επερχόμενο God of War Ragnarok

Μετά το πέρας του Showcase λοιπόν η παρουσίαση συνεχίστηκε με δηλώσεις από στελέχη του PlayStation και παραγωγούς των παιχνιδιών μεταξύ των οποίων και ο Eric Williams που είναι ο σκηνοθέτης του God of War Ragnarok με τον Cory Barlog σε ρόλο creative director αυτή τη φορά. Εκεί λοιπόν έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες ανάμεσα σε διάφορες ερωτήσεις και απαντήσεις όπως του ότι γίνεται το παιχνίδι να τιτλοφορείται Ragnarok και να μην δούμε όντως να συμβαίνει το Ragnarok; Η απόκριση του ήταν ότι προφανώς και θα συμβεί ενώ με το God of War Ragnarok θα κλείσει και η περιπλάνηση του Kratos και του Atreus στα Σκανδιναβικά εδάφη και τη Νορβηγική μυθολογία! (Μπουμ έκπληξη!)

Όποιος μου πει ότι περίμενε ότι το God of War Ragnarok θα είναι το τελευταίο στη Νορβηγική μυθολογία θα δυσκολευόμουν να το πιστέψω καθώς πιστεύω πως όλοι λίγο πολύ περίμενε τριλογία. Και μετά είναι που γεννούνται και σημαντικά ερώτημα! Πως θα κλείσει ο Kratos το κεφάλαιο της Νορβηγικής μυθολογίας; Θα του συμβεί κάτι και στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε τον Atreus (Ατρέα) ως πρωταγωνιστή (εξέλιξη που δεν θέλω να τη σκέφτομαι ακόμα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στο God of War Ragnarok που έρχεται λογικά το 2022 τόσο για PS4 όσο και για PS5.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!