Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Το επόμενο παιχνίδι της From Software είναι στο τελικό στάδιο!

Θα υπάρξει Elden Ring 2;

Σε μια συνέντευξη στο 4Gamer.net, ο σκηνοθέτης του Elden Ring και πρόεδρος της From Software, Hidetaka Miyazaki, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το επόμενο έργο του στούντιο και μάλιστα άφησε κάποιο περιθώριο για την πιθανότητα ενός sequel του Elden Ring.

Όσον αφορά το επόμενο έργο From Software, το 4Gamer ρώτησε για τρία παιχνίδια που ήταν στα σκαριά όταν το Sekiro ήταν σε ανάπτυξη. Εκείνη την εποχή, δύο από τους τίτλους ήταν άγνωστοι στο κοινό, με τον έναν να καταλήγει να είναι η φετινή μεγάλη επιτυχία, Elden Ring. Όσο για το άλλο, φαινομενικά δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι είναι. Όταν ρωτήθηκε αν αυτό το άλλο παιχνίδι ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη, ο Miyazaki απάντησε, “Ναι. Η ανάπτυξη βρίσκεται στα τελικά της στάδια.” Ο Miyazaki δεν δείχνει τα χαρτιά του σχετικά με το τι μπορεί να είναι το παιχνίδι, αλλά οι «φωνές» στη βιομηχανία δείχνουν την αναβίωση ενός άλλου franchise της From Software, του Armored Core.

Επίσης, το προσωπικό της From Software αυξάνεται σε μέγεθος, καθιστώντας δυνατή την ανάπτυξη τίτλων με την εμβέλεια και την κλίμακα του Elden Ring. Με περισσότερους προγραμματιστές διαθέσιμους, ο Miyazaki λέει ότι πολλά έργα βρίσκονται στα σκαριά στο From Software από διάφορους σκηνοθέτες.

Το Elden Ring ήταν επίσης ένα μεγάλο θέμα στη συνέντευξη, με τον Miyazaki να επιβεβαιώνει ότι οι ενημερώσεις θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν για το παιχνίδι, αλλά δεν αναφέρεται σε κάποιο DLC. Ωστόσο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή για κάποιου είδους συνέχεια. Όταν το 4Gamer δηλώνει ότι ένα Elden Ring 2 θα πουλούσε πολύ καλά αλλά η From Software αποφεύγει τα sequel αυτές τις μέρες, ο Miyazaki απαντά μεταξύ άλλως πως “είναι ξεχωριστή περίπτωση”.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή