Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο PS5 event της Sony

Κυκλοφορούσε εδώ και αρκετές μέρες είναι η αλήθεια πως η Sony θα έρθει σύντομα να ανακοινώσει ένα νέο PS5 event όπως και τελικά έκανε πριν από λίγη ώρα. Το event θα έχει διάρκεια 40 λεπτών περίπου και θα το παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου (σας περιμένω όλους εκεί να ανοίξουμε τη σεζόν) και όταν η Sony δεν θέλει συνήθως να ανεβάσει τις προσδοκίες μας ενημερώνει από πριν ότι το περιεχόμενο της παρουσίασης θα είναι συγκεκριμένο και μην περιμένετε τα μεγάλα παιχνίδια (που οι περισσότεροι περιμένουμε). Σε αυτό λοιπόν το event δεν έχει βάλει κανέναν αστερίσκο η Sony και είναι λογικό να περιμένουμε ωραία πράγματα.

Ποια είναι αυτά τα ωραία; Στα κοντά των κυκλοφοριών τους έχουμε τα Kena: Brifge of Spirits και Deathloop. Υπολογίζω ότι θα δούμε λίγο και από τα δύο ενώ πολλές ειδήσεις σκάνε τελευταία για το νέο Horizon Forbidden West οπότε δύσκολα να λείπει από την παρουσίαση. Αυτό που θεωρώ/ ελπίζω/ εύχομαι να δούμε όμως είναι το επόμενο God of War Ragnarok για το οποίο η Sony εδώ και πάρα πολύ καιρό μας έχει δείξει μόνο ένα λογότυπο και νομίζω πως ήρθε η ώρα μαζί με μία ενδεχόμενη ανακοίνωση ότι θα δούμε τον τίτλο μέσα στο 2022. Από εκεί και πέρα κάθε έκπληξη είναι καλοδεχούμενη, σίγουρα δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου σε ένα Silent Hill πάντως (αν και το εύχομαι). Επίσης η Sony ανέφερε ότι θα δούμε και παιχνίδια από third party εταιρείες οπότε πιθανολογώ Call of Duty Vanguard και κάποιο ακόμα ετήσιο αθλητικό παιχνίδι (NBA 2K22, FIFA 22) και ίσως κάτι ακόμα.

Εσείς τι περιμένετε να δείτε από το νέο PS5 event της Sony;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ανακαλύψουμε, εύχομαι παρέα, ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!