Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Θα αργήσει η κυκλοφορία του Ghost of Tsushima;

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε το Ghost of Tsushima έγινε και ένας από τους πιο αναμενόμενους exclusive τίτλους του PlayStation. Το νέο δημιούργημα της Sucker Punch δείχνει μεγαλεπήβολο και όπως είναι φυσικό όλοι περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όπως όλα δείχνουν όμως, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να το πιάσουμε στα χέρια μας καθώς πριν λίγες μέρες η Sucker Punch ανήρτησε μια αγγελία στην οποία ψάχνει συγγραφέα ιστοριών ο οποίος θα ασχοληθεί με την δημιουργία αποστολών για τον επόμενο τίτλο της εταιρίας. Ο συγγραφέας θα δουλέψει πάνω σε “story development, game dialogue, and general narrative contribution” καθώς και θα δουλέψει με άλλους δημιουργούς για την περαιτέρω ανάπτυξη των αποστολών.

Επίσης, η εταιρία ψάχνει και για έναν junior lighting artist ο οποίος θα δουλέψει πάνω στην δημιουργία κόσμων και τοποθεσιών για τον τίτλο, θα δημιουργήσει διάφορα εφέ φωτισμού και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πόλεων και των χωριών μέσα στον τίτλο.

Η Sucker Punch όταν ανακοίνωσε το παιχνίδι ανέφερε ότι το όραμα της είναι μεγάλο και ότι θέλει να μας δώσει ένα άρτιο παιχνίδι με θέμα τον 13ο αιώνα της Ιαπωνικής Ιστορίας. Γι’αυτό τον λόγο είναι πολύ φυσικό ακόμη και τώρα να προσλαμβάνει άτομα για την ανάπτυξη του Ghost of Tsushima. Ελπίζουμε αυτές οι αγγελίες να έχουν δοθεί από την εταιρία για να βοηθήσουν την ομαδά τους στις τελευταίες πινελιές και όχι γιατί είναι τόσο πίσω στην ανάπτυξη ο τίτλος.

Πιστεύετε ότι το Ghost of Tsushima πηγαίνει για την επόμενη γενιά; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!