Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Τεράστιο leak των Galaxy Z Fold6 και Flip6 πριν την επίσημη ανακοίνωση

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των νέων foldables της Samsung, ήρθε ο γνωστός leakster Evan Blass με μία τεράστια “διαρροή” να φωτίσει όλες τις πτυχές των νέων αναδιπλούμενων smartphones της εταιρείας.

Όπως αναμενόταν, και οι δύο συσκευές θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 8 Gen 3. Το Z Fold6 θα είναι πιο κοντό και πιο λεπτό από τον προκάτοχό του ενώ το συνολικό βάρος θα είναι ελαφρώς μικρότερο. Το Flip6 θα αναβαθμιστεί αρκετά στις κάμερες, στην μπαταρία και στην μνήμη RAM.

Σύμφωνα με το leak η οθόνη του Z Fold6 θα φτάνει τα 2600 nits στην μέγιστη φωτεινότητα και υπόσχεται καλύτερη αυτονομία παρά το γεγονός ότι η μπαταρία παραμένει ίδια. Χάρη στην καλύτερη διαχείριση του τηλεφώνου θα μπορεί να προσφέρει έως και 2 ώρες περισσότερη αναπαραγωγή βίντεο.

Με βάρος 239 γραμμάρια, το Z Fold6 είναι κατά 14 γραμμάρια πιο ελαφρύ από το Z Fold5. Θα είναι πιο κοντό κατά 1,4mm και πιο στενό κατά 2,7mm. Επιπλέον, έχουμε και μικρή μείωση στο πάχος κατά 0,5mm όταν είναι διπλωμένο ενώ το σασί του θα αποτελείται από “βελτιωμένο Armor Aluminium”. Η εξωτερική οθόνη θα είναι στις 6,3 ίντσες και η κύρια θα έχει ελαφρώς διαφορετική ανάλυση λόγω του νέου aspect ratio.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy Z Flip6 θα αναβαθμιστεί σημαντικότερα. Η κύρια κάμερα του θα είναι 50MP με διάφραγμα f/1.8. Παρά τη μικρή μείωση στο πάχος, το Flip6 θα ενσωματώνει μεγαλύτερη μπαταρία 4000mAh. Επιπλέον, τα χρώματα στο κέλυφος και στον μεντεσέ είναι πιο εντυπωσιακά φέτος.

Και οι δύο συσκευές αναμένεται να έρθουν με AI δυνατότητες αλλά στο κουτί η Samsung αποφάσισε να βάλει μόνο τα απαραίτητα για άλλη μία χρονιά δηλαδή καλώδιο φόρτισης και pin για αφαίρεση την υποδοχής της κάρτας SIM.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με όλες τις λεπτομέρειες να έχουν ήδη διαρρεύσει, μένουν λίγα μόνο να δούμε στο επίσημο event της Samsung την Τετάρτη 10/7.

 

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!