Τα Xperia XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium άρχισαν να δέχονται Android 9 Pie

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατόχους Sony συσκευών αφού τα πολύ δημοφιλή Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact και Xperia XZ Premium άρχισαν να λαμβάνουν Android 9 Pie.

Τα συγκεκριμένα smartphones είναι η δεύτερη φουρνιά που παίρνει το major update μετά τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact με την εταιρεία να δίνει σταδιακά το “πακέτο” σε λίγες αγορές με όλο και περισσότερες να λαμβάνουν την πιο πρόσφατη έκδοση της Google όσο περνάνε οι ημέρες.

Στο συγκεκριμένο build με αριθμό 47.2.A.0.306 που έχει μέγεθος 2,57GB, ενσωματώνεται και το security patch Οκτωβρίου εκτός από τις αρκετές αλλαγές, βελτιώσεις και προσθήκες όπως το νέο UI κάμερας, η καταγραφή FHD βίντεο στα 960fps (super slow-mo) αλλά και η βελτιωμένη λειτουργία HDR στην καταγραφή βίντεο. Όσον αφορά στην μπροστινή κάμερα, η Sony πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους  φανατικούς φίλους των selfies αφού πλέον η οθόνη μπορεί να γίνει λευκή και να λειτουργήσει ως flash για να φωτίσει το πρόσωπό σας για αξιόλογες φωτογραφίες ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον.

Αν δείτε ότι δεν έρχεται αυτόματα το OTA update, μπορείτε να αναζητήσετε χειροκίνητα την νέα έκδοση.

Καλό θα ήταν σε τόσο μεγάλες αναβαθμίσεις να κάνετε και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να “κάτσει” καλά η νέα έκδοση.

 

More Stories
Days Gone | Νέα μικρή καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας