Τα Xbox Game Studios από εδώ και πέρα θα φτιάχνουν απoκλειστικούς τίτλους

..and it's gone

Ένα από τα πράγματα που πολλοί γκρινιάζουν είναι (δυστυχώς) ότι για την μη αποκλειστικότητα των πάιχνιδιών του Xbox One. Με τη Microsoft που πρόσφατα ενέταξε διάφορα Studios στο δυναμικό της όπως η Obsidian, Inxile και Νinja Theory, τα επόμενα παιχνίδια από τις εταιρίες αυτές θα κυκλοφορήσουν και στις κονσόλες του ανταγωνισμού (υπενθυμίζουμε ότι η Μιcrosoft έδωσε στη Nintendo τα Ori & the black Forest – Cuphead για το Nintendo Switch). Άσχετα αν αυτό ειναι μία κίνηση ηθικά σωστή αφού πέρισσότερος κόσμος θα παίξει τα παιχνίδια αυτά πολλοί απορούν γιατί γίνεται αυτό και αν αυτό θα συνεχιστεί στα επόμενα παιχνίδια.

Σ.υμφωνα όμως με μία δήλωση της Microsoft στο Gamesindustry.biz η Microsoft δε σκοπεύει να το συνεχίσει αυτό. Στο προσεχές μέλλον τα νεοαποκτηθέντα Studio θα συγκεντρωθούν στο να φτιάχνουν παιχνίδια για τις πλατφόρμες της Microsoft αποκλειστικά. Δεν υπάρχουν σχέδια για της επέκταση των exclusive τίτλων στις άλλες πλατφόρμες πέρα από τα ήδη γνωστά και πέρα της χρήσης του Game Streaming. Εξαίρεση αποτελεί το Minecraft. Όσο για τα παιχνίδια όπως Wasteland 3, Bard’s tale 4 και Οuter Worlds που θα κυκλοφορήσουν και στις άλλες πλατφόρμες αυτά ήταν ηδη δεσμευμένα ως multiplatform και η Μicrosoft το σεβάστηκε αυτό. 

Τέλος όπως και δήλωσε η Microsoft το Crossplay και το Cross-Platform είναι 2 πράγματα που η ίδια συνεχίζει να έχει πίστη και να στηρίζει. Εσεις τ ιγνώμη έχετε για την αποκλειστικότητα; Είναι καλό η κακό;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

πηγή

More Stories
Eκπτώσεις σε skins και champions (1/10 έως 4/10)