Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
PlayStation Xbox
Microsoft Xbox Series X and Playstation 5

Τα παιχνίδια του Xbox «σαρώνουν» στο PlayStation

Και CEO της Microsoft το... επισημαίνει

Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, σχολίασε για την αυξημένη παρουσία του Xbox σε άλλες πλατφόρμες μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που αφορά οικονομικά της εταιρείας, είπε πώς οι τίτλοι κάτω από την ομπρέλα του Xbox έχουν πουλήσει ήδη αρκετά καλά στο PlayStation Store.

«Νωρίτερα αυτό το μήνα, είχαμε επτά παιχνίδια μεταξύ των κορυφαίων 25 του PlayStation Store, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο εκδότη», είπε συγκεκριμένα ο Nadella. Προφανώς η αναφορά του συμπεριλαμβάνει τίτλους που εκδόθηκαν από τα Xbox Game Studios, Bethesda και Activision. Ο Nadella πρόσθεσε ακόμη ότι η Microsoft είναι «δεσμευμένη να συναντά παίκτες όπου βρίσκονται, φέρνοντας εξαιρετικά παιχνίδια σε περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερες συσκευές».

Ωστόσο, η λίστα με τα Best Seller παιχνίδια του PlayStation Store διαφέρουν ανά περιοχή με τις πληροφορίες να ανανεώνονται συνεχώς. Για παράδειγμα, το ευρωπαϊκό Top 25 περιέχει έξι τίτλους ιδιοκτησίας της Microsoft σε διαφορετικές θέσεις.

Με βάση το πόσο καλά πάνε ορισμένοι από τους τίτλους του που μεταφέρθηκαν πρόσφατα στο PlayStation, το πιθανότερο είναι να δούμε και άλλους (και μεγαλύτερους) να κάνουν το… άλμα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!