Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Το Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS2 για διάστημα 9 μηνών (Photo)

Σύμφωνα με μια λίστα πωλήσεων που δημοσιεύτηκε από το Media Create, δείχνει πως από τον Μάρτιο μέχρι το Δεκέμβριο, το Nintendo Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS2, το οποίο κατείχε το ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα την περίοδο αυτή η κονσόλα της Sony, πούλησε τους πρώτους μήνες ζωής του 3.016.622 κονσόλες, ενώ το Switch έφτασε τα 3.258.083.

Ενας από τους λόγους που η κονσόλα της Nintendo ξεπέρασε τις προσδοκίες, ήταν πως οι παίκτες μπορούν να τη λειτουργήσουν και ως φορητή κονσόλα, αλλά επίσης και να τη συνδέσουν στην τηλεόραση. Επίσης, το design του είναι στα θετικά, καθώς υπάρχουν όμορφα χρώματα στα joysticks του, ενώ μελλοντικά ετοιμάζονται νέα σχέδια και χρώματα για τις κονσόλες του Switch.

Αντιθέτως, υπάρχουν κάποια θεματάκια με τις online υπηρεσίες, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους της Nintendo θα υπάρξουν βελτιώσεις σε βάθος χρόνου. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε και άλλες αυξήσεις στις πωλήσεις του Switch, μια και οι ιθύνοντες της εταιρείας δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, παρά την επιτυχία που υπάρχει.

Τι γνώμη έχετε για τη φορητή κονσόλα της Nintendo; Αξίζει την πρωτιά; Απαντήστε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!