Σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων το PlayStation 4

Η Sony ανακοίνωσε πως κατάφερε η κονσόλα της να περάσει κάθε προσδοκία. Οι πωλήσεις κατά την διάρκεια των γιορτών ξεπέρασαν τα 5,6 εκατομμύρια, κάνοντας την Sony να βάζει ακόμα υψηλότερα τον πήχη.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, περισσότερα από 50,7 εκατομμύρια παιχνίδια PlayStation 4 πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών. Με συνολικό παγκόσμιο άθροισμα να ξεπερνά τα 876 εκατομμύρια παιχνίδια PlayStation 4 που πωλήθηκαν από την τελευταία κονσόλα της Sony που κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2013.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και το Marvel’s Spiderman που χαρακτηρίστηκε ως το ταχύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του PlayStation 4. Κατάφερε σε μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του να ξεπεράσει τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

https://twitter.com/insomniacgames/status/1082444984261824513

Ο  John Kodera, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, ανακοίνωσε επίσης ότι “οι χρήστες που δραστηριοποιούνται στο PlayStation Network συνεχίζουν να εμφανίζουν ισχυρή ανάπτυξη και έχουν ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια από τα τέλη Νοεμβρίου του 2018.”

Τον Οκτώβριο, η Sony αποκάλυψε ότι το PlayStation 4 είχε πουλήσει πάνω από 86,1 εκατομμύρια μονάδες. Το νούμερο αυτό σίγουρα ενισχύθηκε από τις ισχυρές πωλήσεις του God of War.

Το 2019 πρόκειται να είναι ένα ακόμα ισχυρό έτος για το PlayStation. Η Sony επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στις κονσόλες της επόμενης γενιάς και αποφάσισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην E3.

Ποια η άποψή σας για τις πωλήσεις του Playstation 4; Το 2019 θα είναι εξίσου καλό έτος για την Sony; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!