Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Sony και Honda συνεργάζονται για την κυκλοφορία ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Απρόσμενη συνεργασία αλλά επίσημη πλέον...

Το βλέπουμε, το ακούμε, το διαβάζουμε πως το μέλλον στην αυτοκίνηση είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ήδη κυκλοφορούν αρκετά αλλά το κόστος απόκτησης, ακόμα και με την κρατική επιχορήγηση, είναι πολλές φορές απαγορευτικό. Παρόλα αυτά οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα με τη γνωστή και μη εξαιρετέα κορυφαία στο χώρο της αυτοκίνησης Honda να ανακοινώνει χθες που θα συνεργαστούν με τη Sony (ναι τη γνωστή Sony του PlayStation) για την κυκλοφορία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το πρώτο αυτοκίνητο να καταφθάνει το 2025.

«Παρόλο που η Sony και η Honda είναι εταιρείες που μοιράζονται πολλές ιστορικές και πολιτιστικές ομοιότητες, οι τομείς της τεχνολογικής μας εξειδίκευσης είναι πολύ διαφορετικοί», δήλωσε ο CEO της Honda, Toshihiro Mibe και συμπλήρωσε «Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι αυτή η συμμαχία που συγκεντρώνει τα δυνατά σημεία των δύο εταιρειών προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον της αυτοκίνησης».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα, πέρα από την ανακοίνωση των δύο πλευρών για τη συνεργασία τους αυτή παρόλα αυτά αξίζει να θυμηθούμε πως η Sony στη CES 2022 είχε ανακοινώσει το Vision-S, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το μέλλον της αυτοκίνησης φαντάζει πολύ ενδιαφέρον ειδικά ότι δύο τέτοιες κορυφαίες στον τομέα τους εταιρείες όπως η Honda και η Sony συνεργάζονται για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

[πηγή-reuters.com]