Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»
Insomniac Games
Insomniac Games

ΣΟΚ: Τεράστιο πλήγμα για την Insomniac με την πλήρη διαρροή του Wolverine

Όχι την Insomniac Games ρε παιδιά

Τελικά οι χάκερς αφού εκβίασαν απαιτώντας χρήματα-λύτρα από την Insomniac Games, χρήματα που προφανώς δεν έλαβαν ποτέ και καλώς δεν έλαβαν, κάνανε την απειλή τους πράξη και διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα από το επερχόμενο Marvel’s Wolverine του διάσημου στούντιο, συμπεριλαμβανομένων gameplay videos, στοιχεία υπαλλήλων, πλήρως πλοκή και γενικά δεδομένα που φτάνουν το ενάμιση terabyte!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μία τέτοια πράξη διαρροής είναι απαράδεκτη, ειδικά ότι στοχεύει ένα από τα πιο τίμια και αξιοπρεπή στούντιο που υπάρχουν και το πιο σημαντικό όταν επηρεάζονται αρνητικά σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ζωές κάποιων ανθρώπων.

Ας μην γκρινιάζουμε «μεθαύριο» όπως γκρινιάζουμε τώρα, άλλοτε δικαίως και άλλοτε αδίκως, όταν τα νέα μεγάλα παιχνίδια θα ανακοινώνονται πολύ λίγο πριν την κυκλοφορία τους, όταν θα ελλοχεύει ο κίνδυνος μίας τέτοιας απαράδεκτης πράξης που καταστρέφει ανθρώπους.

Καλό είναι να προβληματιστούμε και να μην μένουμε απλά στο επιφανειακό, ότι απλά διέρρευσε το Wolverine οπότε πάμε δούμe και στα «κρυφά» πως θα είναι.

Προφανώς εφιστώ σε όλους σας την προσοχή για να αποφύγετε από το ίντερνετ πέρα από τις παράνομες διαρροές αλλά και τυχόν spoilers για έναν από τους πιο αναμενόμενους τίτλους, που πλέον δεν ξέρουμε και πότε θα έρθει τελικά στο PS5.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!