“Συνθλιπτικό” το νέο trailer για το Jessica Jones της Marvel

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε δώσει το πρώτο υλικό που μας έδωσε η Marvel καθώς και την ημερομηνία προβολής της σειράς Jessica Jones η οποία θα είναι διαθέσιμη στην γνωστή πλατφόρμα streaming, Netflix. Σήμερα η Marvel ήρθε να μας δώσει και ένα μικρό αλλά απολαυστικό live-action teaser!

Στο teaser δεν θα δούμε κάτι σημαντικό για την πλοκή όμως είναι αρκετά διασκεδαστικό και αξίζει να το δει κάποιος ειδικά αν είναι φαν της Marvel. Το teaser μας δείχνει την Krysten Ritter ως Jessica Jones στο κρεβάτι της και το πως αρχίζει η μέρα της σαν ένα κορίτσι υπερήρωα που έχει αποσυρθεί.

Δείτε παρακάτω το teaser όπως κυκλοφόρησε στην επίσημα σελίδα της σειράς στο Facebook.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε περισσότερο υλικό στο Comic Con της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.

Η σειρά Jessica Jones είναι η δεύτερη που προβάλλεται στο Netflix μετά το Daredevil που έγινε διαθέσιμο τον προηγούμενο Απρίλιο. Η σειρά δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει καθώς αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου. Η επόμενη σειρά που θα ακολουθήσει μετά το Jessica Jones είναι το Luke Cage και έπειτα η δεύτερη σεζόν του Daredevil. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Krysten Ritter ως Jessica Jones, Mike Colter ως Luke Cage, ο David Tennant ως Kilgrave και η Rosario Dawson ως Claire Temple/Night Nurse.

Πως σας φαίνεται το teaser; Είστε φαν της Marvel; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.