Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Σημαντικές νέες ενημερώσεις λογισμικού έρχονται σήμερα για PS5 και PS4

Σήμερα παγκοσμίως, προφανώς και στη χώρα μας, θα γίνουν διαθέσιμες νέες ενημερώσεις λογισμικού συστήματος για PS5 και PS4, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας και συμμετοχής σε Open και Closed Parties.

Ειδικότερα στο PS5, εισάγονται επίσης User Interface βελτιώσεις στα Game Base και Trophy cards, λειτουργίες προσβασιμότητας όπως ο μονοφωνικός ήχος για ακουστικά και Pro Tips για την επεξήγηση διαφόρων λειτουργιών της κονσόλας. Το PS App θα λάβει επίσης ορισμένες ενημερώσεις του Game Base UI, ενώ στην εφαρμογή PS Remote Play για smartphone θα προστεθεί ένα νέο “dark mode” με βάση τη ρύθμιση του τηλεφώνου του χρήστη και πολλές νέες γλώσσες στο Screen Reader.

Επιπλέον, υπάρχουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Variable Refresh Rate για το PS5 σε τηλεοράσεις και οθόνες PC που υποστηρίζουν HDMI 2.1, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ανακοίνωση του PlayStation Blog σχετικά με αυτές τις σημαντικές ενημερώσεις στα PS5 και PS4.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!