Αποκαλύφθηκε το μέγεθος αρχείου του Resident Evil Village και είναι μεγάλο

Καθαρίστε τους σκληρούς σας

Το μέγεθος αρχείου του Resident Evil Village, δηλαδή ο χώρος που θα πιάνει το παιχνίδι στο «σκληρό» δίσκο της κονσόλας μας αποκαλύφθηκε μέσα από το Microsoft Store και συνδυαστικά (μαζί δηλαδή με το Re: Verse) είναι διπλάσιος σχεδόν από αυτόν του Resident Evil VII.

Συγκεκριμένα, το Resident Evil Village αγγίζει τα 50,02 GB, σύμφωνα πάντα με το Microsoft Store και την καταχώρησή του για τις εκδόσεις των Xbox One και Xbox Series X|S οπότε αντίστοιχο το μέγεθος θα είναι και στα PS4 και PS5 ενώ να διευκρινίσουμε ότι το Resident Evil Village καταλαμβάνει τα 35 GB και το Multiplayer «ξεχωριστό» παιχνίδι που έρχεται πακέτο, Re: Verse, 15 GB. Οι παραπάνω χωρητικότητες αφορούν βεβαίως τις κονσόλες καθώς για PC είναι διαφορετικά τα δεδομένα που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου τόσο στα PS5, Xbox Series X|S, PC όσο και στα PS4 και Xbox One, με μια ποικιλία ειδικών εκδόσεων. Μπορείτε να δείτε εδώ το Busted Plays όπου παίξαμε το Maiden Demo του Resident Evil Village.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Déraciné