Πιθανή η προσθήκη αποκλειστικών στο PS Now από την ημέρα κυκλοφορίας τους

Καθώς είναι ένας χώρος που διαρκώς αλλάζει

Τα σημερινά νέα της Sony συνεχίζονται ασταμάτητα, καθώς ο Jim Ryan του PlayStation (σε συνέντευξή του με το gamesindustry.biz) αναφέρθηκε στις προσθήκες μεγάλων first-party τίτλων που θα γίνονται στην υπηρεσία PS Now.

Ήδη όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν γίνει αλλαγές τόσο στην κοστολόγηση της συνδρομής, όσο και στους τίτλους που περιέχονται, καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί άμεσα την Game Pass υπηρεσία της Microsoft. Πάνω σε αυτό το ζητούμενο, ο Ryan αναφέρθηκε στην προσθήκη και day-one διάθεση μεγάλων αποκλειστικών τίτλων, όπως γίνεται στο Game Pass :

Είναι ένας χώρος που διαρκώς αλλάζει και κινείται. Η φύση και η κλίμακα των παιχνιδιών που φτιάχνουμε μας δείχνει για την ώρα πως, είναι καλύτερα να ξοδεύουμε όλη την ενέργειά μας στο να κυκλοφορεί ως ένα μεγάλο event. Στην ίδια κατηγορία βάζω τα God of War, Spider-Man όπως και το The Last of Us Part II που βγαίνει τον επόμενο χρόνο.

Πρόσθεσε όμως, πως τα πράγματα αλλάζουν και ίσως αλλάξει επίσης η προσέγγισή τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα :

Αυτή είναι η στάση μας σήμερα. Όμως η στάση μας σήμερα στην προσθήκη first-party τίτλων στο PS Now είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν 12 μήνες. Δε θέλω να πώ πως το PS Now θα είναι έτσι για πάντα. Αλλά για την ώρα, κάποια ΙΡ μας είναι πολύ ιδιαίτερα και πολύτιμα και θέλουμε να τα προσέξουμε και να τα σεβαστούμε μέχρι και την κυκλοφορία τους.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Nokia 9: Εμφανίζεται σε concept και είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!