Πρώτες λεπτομέρειες για το Assassin’s Creed III Remastered

H Ubisoft αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο remaster του Assassin’s Creed III, το οποίο θα κυκλοφορήσει, ως περιεχόμενο στο season pass του Assassin’s Creed: Odyssey. 

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, το παιχνίδι θα έχει υψηλότερα resolution textures, θα μπορούμε να παίξουμε σε ανάλυση 4K & HDR στα PS4 Pro, Xbox One X & PC και θα τρέχει στα 1080p στα PS4 & Xbox One. Επίσης, ο φωτισμός θα είναι βελτιωμένος και θα έχουμε νέα μοντέλα χαρακτήρων, ενώ θα υπάρχει επίσης ένας πιο “ζωντανός” στην αίσθηση κόσμος.


Ακόμη, τα περιεχόμενα του παιχνιδιού, θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ένα πλήρως remastered Assassin’s Creed III Liberation, με την ιστορία της Aveline να ξεκινάει πάλι από την αρχή στις κονσόλες της τωρινής γενιάς, το γνωστό DLC story pack, The Tyranny of King Washington, τις Benedict Arnold αποστολές, όπου εμείς, ως Connor, πρέπει να ανακαλύψουμε την απόφαση του ομώνυμου χαρακτήρα (Benedict Arnold) να προδώσει τους Αμερικάνους στους Βρετανούς. Τέλος, θα έχουμε μια επιπρόσθετη ώρα παιχνιδιού, με τρεις αποστολές που σας πηγαίνουν από τα απομεινάρια του ναού των Mayans στις θάλασσες, ενώ η επιβράβευση σας για την ολοκλήρωση τους, θα είναι δύο στολές που μπορούν να φορεθούν στο single-player.

To Asssassin’s Creed III Remastered θα κυκλοφορήσει σύντομα για τα PS4, Xbox One & PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ανακοίνωση του The King of Fighters: Destiny CG (Trailer)