Πότε η Sony θα επιτρέψει την αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου του PS5

Μπορεί κάποιοι να μην θυμούνται αλλά το PS5 διαθέτει μια εσωτερική θύρα για να αυξήσουμε τον εσωτερικό χώρο του μέσω SSD M.2 αλλά αυτή η δυνατότητα είναι ακόμα μπλοκαρισμένη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτό συμβαίνει γιατί η Sony θέλει να βεβαιωθεί ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες τέτοιες μονάδες αποθήκευσης που θα είναι αρκετά γρήγορες για να τρέξουν τα παιχνίδια επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με το Bloomberg αυτή η δυνατότητα θα απελευθερωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι θα μπορούμε να αγοράσουμε έναν συμβατό SSD για να τοποθετήσουμε στην κονσόλα και να αυξήσουμε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για εγκατάσταση παιχνιδιών PS5, που έχουμε τόσο ανάγκη. Ακόμη αναφέρεται ότι η δυνατότητα αυτή θα συνοδευτεί από μία ενημέρωση λογισμικού που θα ελέγχει την ταχύτητα των ανεμιστήρων στο σύστημα προκείμενου να προληφθεί το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης.

Αναμένουμε λοιπόν και την επίσημη ενημέρωση από την ίδια τη Sony. Πάντως η όποια αναβάθμιση με πολύ γρήγορους SSD σίγουρα δεν θα είναι φθηνή, τουλάχιστον στην αρχή.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Resident Evil VII: Biohazard