Πλήρως playable σε πρώτο πρόσωπο το Red Dead Redemption 2

Η Rockstar έβγαλε στη δημοσιότητα έναν τόνο από πληροφορίες για το επερχόμενο Red Dead Redemption 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα και απλά μας κάνει να μην έχουμε πλέον καμία υπομονή για το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε ως είδηση για εσάς, είναι ότι θα υπάρξει η προσθήκη ενός χαρακτηριστικού, που πραγματικά έκανε πάταγο, μόλις προστέθηκε στο Grand Theft Auto V. Όπως ανέφεραν διάφορα site που είχαν μια hands-on εμπειρία με το παιχνίδι, το RDR 2 θα μπορέσει να βρίσκεται πλήρως playable σε πρώτο πρόσωπο, δίνοντας μας έτσι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στον κόσμο της παρακμάζουσας Άγριας Δύσης. Επίσης, το HUD που θα έχουμε κάτω αριστερά στην οθόνη μας, θα είναι εντελώς customizable, οπότε άμα δεν θέλετε να σας χαλάει την εμπειρία πρώτου προσώπου και να νιώθετε ότι είστε στην Άγρια Δύση, μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε.

Επίσης, άλλο ένα χαρακτηριστικό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το παιχνίδι θα έχει το δικό του είδος  “Selfie Mode”, όπου θα μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του Arthur Morgan και να την έχετε μαζί σας. Θα βγάζει όμως νόημα, στα πλαίσια της χρονολόγησης του παιχνιδιού, αφού υποτίθεται ότι θα έχει τοποθετηθεί μια παλιά φωτογραφική μηχανή με τρίποδα, προκειμένου να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει για τα PS4 & Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Huawei Watch 2 Pro: Η “Pro” πλευρά ενός smartwatch