Πιθανόν να δούμε το Titanfall 3 στο μέλλον σύμφωνα με την ΕΑ

Σε μια πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ΕΑ για το οικονομικό έτος για τους πρώτους μήνες του 2020 υπήρξε γενικώς συζήτηση για την πολύ καλή πορεία της Respawn την εταιρεία πίσω από τα Titanfall 1 και 2, Star Wars The Jedi Fallen Order καθώς και του Apex Legends . Φυσικά άλλο ένα θετικό γεγονός των ημερών είναι και η πολύ καλή αποδοχή του TitanFall 2 στο Steam καθώς το Multiplayer αυτή την στιγμή συγκεντρώνει πολύ κόσμο.

Ο Διευθύνων Οικονομικός Διευθυντής της EA Blake Jorgensen κατά την διάρκεια της σύσκεψης αυτής μίλησε για την Respawn και την εξαγορά του Studiο από την ΕΑ αναφέρθηκε στο Titanfall και στο Apex Legends και είπε πως οι fans μπορεί να δουν την συνέχεια του Titanfall στο άμεσο μέλλον. Φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι αλλά σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλοδεχούμενο νέο αν ανακοινωθεί το Titanfall 3.

Λαμβάνοντας υπόψη τον συνιδρυτή της Respawn Entertainment, Vince Zampella, ανέφερε ότι το  Titanfall 2 θα έπρεπε να πάει καλύτερα κατά την κυκλοφορία του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η EA μπορεί να προσπαθεί να δώσει στο παιχνίδι μια νέα αφύπνιση. Καθώς και το Apex Legends είναι τεχνικά και το Prequel του Titanfall θα μπορούσε να να δέσει τις ιστορίες των δύο παιχνιδιών και θα είναι κάτι που θα δώσει μια νέα τροπή στο Franchise.

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τίποτα επίσημα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
[Φήμες] H Samsung θα κυκλοφορήσει ένα mini Galaxy S8