Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – O Jack Sparrow επιστρέφει

Η Walt Disney Pictures έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο Trailer για την πέμπτη ταινία της σειράς Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales στα πλαίσια του Super Bowl. To Trailer έρχεται με ολοκαίνουργια πλάνα ενώ στο τέλος γίνεται το μεγάλο μπαμ και βλέπουμε επιτέλους τον ιδιότροπο Jack Sparrow… συγνώμη τον Captain, Jack Sparrow. To Trailer είναι πολύ εντυπωσιακό και κάνει την ταινία πολλά υποσχόμενη.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του Trailer, η ομάδα παραγωγής του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, έδωσε στην δημοσιότητα και μια νέα αφίσα για την ταινία. Στην αφίσα δεν θα μπορούσε να φιγουράρει άλλος εκτός από τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, o Captain Jack Sparrow.

Στην ταινία Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales πρωταγωνιστούν οι Johny DeppJavier Bardem, Stephen Graham, Geoffrey Rush και ο Orlando Bloom. Την ταινία σκηνοθετούν οι Espen Sandberg και Joachim Rønning. Η ταινία Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου 2017.

Τι γνώμη έχετε για τo Trailer; Είστε φαν του Pirates of the Caribbean; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!