Οργιάζουν οι φήμες για το Battlefield 6 που το φέρνουν στο παρόν

Η EA έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως η DICE εργάζεται πάνω στο επόμενο Battlefield (πιθανότατα το Battlefield 6 ως ονομασία αλλά μπορεί και όχι) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ως είθισται το φθινόπωρο του 2021. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν για το παιχνίδι παρόλα αυτά ένας σχετικά γνωστός leaker της σειράς, Tom Henderson (aka TheLongSentation), έδωσε κάποιες πληροφορίες για το επόμενο Battlefield που προς το παρόν τις λαμβάνουμε εννοείται ως φήμες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον leaker, το Battlefield 6 θα αποτελεί ένα soft reboot της σειράς, λαμβάνοντας έμπνευση από το Battlefield 3 και θα αφορά την σύγχρονη εποχή και όχι παγκοσμίους πολέμους προηγούμενων δεκαετιών. Επίσης, αναφέρεται ότι θα είναι cross-gen τίτλος (θα παίζει δηλαδή και στα PS4 και Xbox One) αν και η EA έχει υποσχεθεί τέτοια μεγάλη κλίμακα στο επόμενο Battlefield που δεν έχουμε ξαναδεί έως τώρα. Επομένως οι όποιες ανησυχίες από τους περιορισμούς που μπορεί να προκύψουν από τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς είναι υπαρκτές και λογικές. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να έχουμε διαφορετική δομή του παιχνιδιού και να δούμε μία κανονική next gen έκδοση και μία «κουτσουρεμένη» για τις προηγούμενες κονσόλες που δεν θα έχει και πολύ σχέση με την κανονική next gen έκδοση του παιχνιδιού.

Ακόμη, αναφέρεται ότι η DICE αναπτύσσει τεράστιους multiplayer χάρτες που θα μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι και 128 παίκτες ενώ υπάρχουν σχέδια και για battle-royale mode (αυτά και αν δεν τα έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν).

Αναμένουμε λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον τις επίσημες πληροφορίες για το Battlefield 6 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) από τις EA και DICE κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

 

More Stories
Το Flappy Bird επιστρέφει!