Ο Phil Spencer απαντά για τα exclusives σε άλλες κονσόλες

Διπλωμάτης

Σε μια συνέντευξη στο Kotaku, ο Phil Spencer ρωτήθηκε εάν θα  δούμε σύντομα το Halo ή το Gears of War σε κονσόλα Sony ή Nintendo. Είπε ότι ενώ καταλαβαίνει ότι τα πράγματα αλλάζουν, εξακολουθεί να πιστεύει ότι να έχει μια κονσόλα στο οικοσύστημα της Microsoft είναι προς το συμφέρον τους. Παρόλο που μπορεί να φανεί εύκολο, λέει ότι είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται.

Τα ίδια τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες και τους ανθρώπους που παίζουν. Αλλά διασφαλίζοντας ότι έχετε ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα με τους παίκτες, όπου το παιχνίδι αποθήκευσης των ανθρώπων και η κατάστασή τους και οι φίλοι τους και τα δικαιώματά τους μετακινούνται απρόσκοπτα από κάθε οικοσύστημα – από κάθε συσκευή – που θέλουν να παίξουν είναι κρίσιμο. Δεν υπάρχουν άλλα συστήματα όπου μπορούμε να το κάνουμε σήμερα.

Στο Switch αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι διαθέτουμε το Xbox Live, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτές τις κοινότητες συνδεδεμένες. Και έχουμε, όπως επισημάνατε, ένα ορισμένο αριθμό franchise που έχουν δοθεί εκεί. Αλλά τελικά πιστεύουμε ότι εδώ και χρόνια η κατοχή μιας μητρικής πλατφόρμας στο σπίτι θα είναι κρίσιμη για να συνεχίσουμε να προωθούμε το όραμά μας για το πού πρέπει να είναι η πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών.

Προς το παρόν, αν θέλετε να παίξετε το Halo, θα χρειαστείτε ένα Xbox ή ένα PC που μπορεί να το τρέξει.

Εσείς πως βλέπετε τις δηλώσεις του Phil Spencer; Πιστεύετε να δούμε και σε άλλες κονσόλες το Halo, το Gears of War ή άλλα exclusives της Microsoft; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Apex M500: Το νέο πληκτρολόγιο της SteelSeries