Ο Μαύρος Πύργος έχει ενδιαφέρον με μια μονάχα εικόνα

Πριν λίγες ημέρες ο συγγραφέας Stephen King ανάρτησε στο Tweet του την ακόλουθη εικόνα.

Χωρίς όνομα

Την είδα αλλά την προσπέρασα έως ένα απλό διαφημιστικό για την επερχόμενη ταινία που βασίζεται στην σειρά βιβλίων του συγγραφέα, με τον τίτλο Dark Tower (Μαύρος Πύργος). Μια ταινία που δίσταζα να ενθουσιαστώ με το ότι δημιουργείται. Είδα και μερικές αναφορές σε άλλα site σχετικά με αυτό αλλά και πάλι δεν έδωσα την σημασία που του άξιζε.

Βλέπετε είμαι ένας από τους φαν του Stephen King και ο Μαύρος Πύργος είναι μια σειρά βιβλίων που απόλαυσα και ξεκοκάλισα. Όμως έπρεπε να πάρω το αρχικό βιβλίο στα χέρια μου και να αρχίσω να το διαβάζω πάλι για να θυμηθώ ότι αυτό το κέρας που αναφέρεται και υπάρχει στην εικόνα αυτή, ο πρωταγωνιστής που ακούει στο όνομα Ρόλαντ δεν το είχε μαζί του παρά μόνο στο τέλος της σειράς των βιβλίων.

Ουσιαστικά ο King μας αφήνει να φανταστούμε ότι η ταινία θα είναι μια συνέχεια των βιβλίων και όχι μια απλή μεταφορά τους.

Ίσως γι αυτό τον λόγο να έχει τον ρόλο του Ρόλαντ ο Idris Elba, βασιζόμενο στο ότι η περιγραφή του Ρόλαντ στο βιβλίο είναι ενός λευκού άντρα, και ίσως γι αυτό στα μέχρι τώρα ονόματα χαρακτήρων που θα εμφανιστούν στην ταινία να βλέπουμε ονόματα από νέα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει εμφάνιση στα βιβλία, είτε χαρακτήρες πολύ πριν την ώρα τους ή που δεν είχαν συναντηθεί με τον πρωταγωνιστή στο πρώτο βιβλίο της σειράς.

Μονάχα με αυτές τις λίγες λέξεις και αυτήν την εικόνα το ενδιαφέρον μου για αυτήν την ταινία και το να διαβάσω πάλι τα βιβλία από την αρχή επανήλθε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα

More Stories
Τα ψώνια του Σαββατοκύριακου (20/02): Οι καλύτερες προσφορές